Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
CalExotics Inspire Silikon Dilatorsett var 1

Oversikt

Inspire Dilator settet fra amerikanske CalExotics er det perfekte settet til deg som gjerne vil vende deg til å ha noe oppe i deg, enten det skulle være vaginalt eller analt. 

Inneholder 5 stk. dilatorer i graduert størrelse, både med tanke på lengde og tykkelse. Den minste er ikke større enn en finger, og den største er som en liten dildo. På den måte kan du trene deg opp i ditt helt eget tempo. 

Fremstilt i mykt og behagelig medisinsk silikon. Hver dilator ender i en ring som sikrer deg optimal kontroll. Særlig ved anal bruk bør du være oppmerksom på å holde fast i dilatoren, slik at den blir hvor den skal. 

Settet kan brukes både til bekkenbunnstrening, og til sensuelle og lystfull lek alene eller med en partner, både vaginalt og analt. 

Ved bruk for å trene opp musklene i bekkenbunnen gir du din partner en strammer og mer intens følelse, og du selv vil oppleve økt kontroll, styrke og ekstra sterke orgasmer. 

MerkeCalExotics
Sub-brandHerSpot
InkludertDilatator sett
Innførbar lengde (cm)7.5 | 14
Diameter (cm)1.3 | 3.3
PrimærmaterialeSilikon
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Spansk, Russisk, Tysk , Engelsk
SKU16596
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lindret smerter i kjųnnsområdet mitt
Lerke - 6. jun. 2020
Jeg kunne ikke ha sex i det hele tatt fordi jeg var så anspent. Dilatatorene har virkelig lųst problemet mitt, så jeg er ikke spent i det hele tatt lenger. Virkelig en hjelp for bekkenet mitt.
0
Supert produkt
T - 20. jan. 2020
De er så enkle å bruke. Du starter med den minste fųrst, så lenger opp til du fųler deg komfortabel. Ringen på slutten er veldig smart. Jeg har myoser i bekkenet og dette produktet har hjulpet meg mye. Jeg vil anbefale dette produktet.
0
Veldig bra produkt
Sara - 5. mar. 2018
Jeg vil anbefale dette produktet på det sterkeste, dette har hjulpet meg mye med spenning i bekkenet. Da jeg brukte settet for fųrste gang var det nesten umulig for meg å bruke den minste dilatatoren, det var veldig vondt, og jeg mistet helt håpet om at jeg en dag skulle klare å bruke den stųrste stųrrelsen i settet. Men jeg tok det med ro og brukte settet daglig og for hver gang slappet musklene mer og mer av. I dag har jeg nesten fullfųrt siste stųrrelse dilatator i settet. Jeg er så glad og fornųyd over å ha kjųpt dette settet, det har forandret livet mitt. De er utrolig behagelige å bruke og veldig enkle å rengjųre. Så hvis du lider av veganisme som meg, så ikke nųl med å kjųpe dette produktet!
0
Bra for vaginisme
Pernilla - 3. aug. 2021
Jeg kjųpte disse for å motvirke vaginisme, og de har fungert bra for å venne skjeden min til penetrering. Materialet er fint og jeg liker ringene i endene på dem som gir deg god kontroll under innfųring. God variasjon i lengde og tykkelse også. Har du problemer med vaginisme kan jeg anbefale disse.
0
Funksjonell og allsidig
Anonymous - 11. nov. 2022
Jeg har en underliggende sykdom som gjør bekkenmusklene mine veldig stramme. Jeg bruker den nest største og største størrelsen ikke bare til dilatasjon, men også til stimulering av g-punktet: Mange dildoer er enten for korte eller for tykke, men den smalere spissen på disse er perfekt! Jeg bruker ofte den minste dilatoren til klitorisstimulering, og de to neste størrelsene er dedikert til anal bruk. Så her får du virkelig valuta for pengene! Et annet pluss er at du kan integrere en bulletvibrator i bunnen av dilatorene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært behagelig materiale
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg skulle gjerne sett at den så litt mer naturlig ut. Men den fyller sin funksjon som tiltenkt med tanke på produktet og formålet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra for vaginisme, men veldig dyrt
Anonymous - 13. mar. 2024
Begynte å bruke disse for 3 uker siden for ekstremt anspent bekkenbunn/vaginisme og får allerede inn den største staven! Jeg synes imidlertid de 2 første stavene er veldig små, men det er sikkert folk som trenger å begynne med dem. De minste kan imidlertid være gode å bruke når man trykker på triggerpunkter. Totalt sett er de bra, det eneste negative er prisen, og at de starter med ekstremt små størrelser. Hvis du har vaginisme, kan jeg anbefale disse på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Super for vaginismer og lignende
Anonymous - 13. mar. 2024
Kunne ikke vært mer fornøyd! Så ekstremt glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe disse dilatorene. Så langt har det fungert og hjulpet meg mye. Det føles til og med fint, og jeg kan nå endelig få g-punktsorgasmer. Helt fantastisk! Nøler du med å kjøpe disse og tenker på et annet sett? Kjøp disse nå nå nå nå!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Manuell
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint materiale og lett å bruke. Skulle gjerne hatt en større størrelse for en tryggere overgang til "the real deal".
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt for behandling av vaginisme
Anonymous - 13. mar. 2024
Før jeg kjøpte dette settet for å få bukt med vaginismen min, kunne jeg ikke engang føre inn en lillefinger eller tampong uten at det gjorde vondt, men med dette settet har jeg sakte men sikkert blitt vant til penetrering. I dag, et halvt år senere, har jeg regelmessig smertefri sex med kjæresten min, så jeg vil anbefale dette produktet på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

CalExotics Inspire Silikon Dilatorsett

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 829,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful