Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no

Bedre Sex for Kvinner

Her finner du forskjellige produkter som kan bidra til å oppnå bedre sexopplevelser. Velg mellom velduftende massasjeoljer og -lys, eller et sett med vaginakuler, som kan hjelpe deg med å få sterkere bekkenbunnsmusklatur.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Alle produkter
Side 1 av 2

1 til 48 av 55

Side 1 av 2

1 til 48 av 55

Tre snarveier til bedre sex

Massasjeolje kan være et sexy tilskudd til forspillet eller under sex. Massasjeolje er perfekt til nær kroppskontakt og erotisk massasje fordi den gjør opplevelsen mer intens.

Et spennende alternativ til massasjeolje er massasjelys. Du lar lyset brenne til en del er smeltet, og så bruker du den varme oljen til forførende massasje.

For en bedre opplevelse under sex, både for deg og partneren din, er vaginakuler en god løsning hvis du ønsker å trene underlivet ditt. Kulene gjør det lettere å trene muskulatiren i underlivet og kan brukes både mens du ligger eller står. Trening av bekkenbunnen er bra hvis du vil forbedre opplevelsen under sex eller stramme opp, for eksempel etter en fødsel.

Et produkt som raskt og effektivt kan gi bedre sex for kvinner, er en stimulerende gel eller spray. Disse produktene øker følsomheten i det påførte området og kan brukes på klitoris eller rundt kjønnsleppene og skjedeinngangen. Berøringer føles tydeligere og opplevelsen vil derfor bli mer intens og nytelsesfull.