Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Candy Toy 9-delers Sexleketøysstartpakke var 1

Oversikt

Denne sexleketøyspakken inneholder 9 deler. Alt det beste innenfor sexleketøy er representert. Startpakken er perfekt for dere som gjerne vil prøve mange forskjellige sexleketøy, før dere bestemmer dere for hva dere liker best. Det er både sexleketøy som kan brukes alene eller sammen med en partner. Sexleketøyspakken inneholder: - Vibratoregg med fjernbetjening. - Power-vibrator. - Mykt sleeve, som du kan plassere vibratoregget i. - En bøyelig realistisk dildo. - Masturbator til menn. - Bøyelig analkjede med kuler. - Nuppete penisring, som gjør han fyldigere. - Penisring med nupper, som stimulerer klitoris. - Vaginakuler.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Sandra Claire - 9. aug. 2018
Det er en fantastisk packer å begynne med og prųve ut noen forskjellige ting med partneren din. Jeg vil anbefale denne hvis du skal prųve noe slikt for fųrste gang med partneren din.
0
Du må ikke vęre for stor
Lars - 14. apr. 2014
Produktet er bra hvis ikke har en veldig stor penis. Det er mange morsomme alternativer du får med denne, men du er veldig begrenset hvis du er mannen og kanskje har en stųrre penis. Produktene virker for små for penis, og det kan noen ganger vęre ukomfortabelt. Det skal MYE glidemiddel til fųr de kan påfųres, og da forsvinner mye av fųlsomheten. Produktet er veldig bra hvis du vil begynne å eksperimentere med anal.
0
Bra
Anonymous - 9. nov. 2022
Bra
Maskinoversettelse fra sinful.se

Candy Toy 9-delers Sexleketøysstartpakke

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful