Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør var 1

Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 239,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør hjelper deg med å holde hygienen på topp før du kaster deg ut i analleker, hvor hygienen er viktig for en god og nytelsesfull opplevelse. Dette Comfort Nozzle-tilbehør er med på å sikre at det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser under leken, som kan virke avskrekkende. Tilbehør kan enten settes fast på dusjslangen eller brukes sammen med Clean Stream Anal Shower Kit (som du også kan kjøpe her i butikken), hvis du ønsker en større renselengde innvendig på grunn av det fleksible dusjhodet. Hvis du bruker tilbehøret sammen med dusjslangen, må du være oppmerksom på hvor mye vann du skyller ut i tarmene. Slik bruker du Clean Stream Silicone Comfort Nozzle: Skru fast dusjhodet på din dusjslange eller douche. Deretter styrer du selv hvilken temperatur og retnig du ønsker vannet i. Vi anbefaler vann i kroppstemperatur - maks 40 grader varmt.  Gjenta prosessen til vannet som kommer ut i toalettet ser rent ut. Du kan med fordel bruke en vannbasert anal glidekrem under rengjøringen, så det blir mer behagelig å føre inn Comfort Nozzle. Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør kan skylles i kokende vann etter bruk. Ikke nedsenk det i kokende vann, bare hell det over!

MerkeClean Stream
Produkt vekt (g)71
Full lengde (cm)27
Innførbar lengde (cm)24
Diameter (cm)1.7
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14413
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Var laaang !
Skyller'n - 5. jul. 2024
Aldrig prøvd noe slik før,men den fungerte helt greit,lett å føre opp eneste er om den ble ført for langt opp da det tik veldig tid.... ja til det dere vet🙈
Flott produkt, beste kjųp
M - 6. nov. 2020
Virkelig enkelt og raskt å få rent. Virkelig god kvalitet. Beste kjųpet jeg har gjort selv. Den er veldig enkel å bruke, men husk litt glidemiddel! Jeg er veldig fornųyd med produktet.
0
Intim rengjųring kunne ikke vęrt enklere ...
N - 20. nov. 2017
For en uerfaren analnyter kan stųrrelsen på slangen virke litt skremmende, men litt forberedelse med en finger og litt godt glidemiddel gjųr det enkelt å få slangen inn — selv for den uerfarne. Lengden gjųr at den potensielt kan settes så langt opp for en dyprens som sikrer at ALLE ųnsker kan oppfylles uten at overraskelser dukker opp midt i moroa. Slanget er godt festet til den slik at den er enkel å sette inn, men samtidig fleksibel nok til å unngå ubehag. Silikonet virker imidlertid litt 'billig', selv om den er både glatt og tykk. Den lukter bare litt kjemisk når du pakker den ut. Jeg skulle gjerne sett noen hull i sidene i lengden på slangen (bare de fųrste cm), slik at du får fųlelsen av at tarmen "skylles" litt mer når den settes inn — men produktet fungerer utmerket! Bruker du dusjslangen, vęr forsiktig med vanntrykket, volum og temperatur. Og det er selvfųlgelig en fordel å ha et toalett rett ved siden av dusjen :-)
0
Enkel å montere og bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Halvmyk gummi som fungerer godt. Veldig fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.se
Clean Stream komfortmunnstykke i silikon
Anonymous - 2. oct. 2022
En svært prisgunstig liten hjelper for litt moro. Kommer man langt med, og den er myk og fin. Passer direkte på dusjslangen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig behagelig og enkel å bruke!
Anonymous - 1. mar. 2022
Fleksibel og myk, komfortabel og enkel å bruke. Jeg liker at den er lang. Veldig bra for å forberede seg på analsex
Maskinoversettelse fra sinful.se
Deilig.
Anonymous - 12. jul. 2022
Litt glidemiddel og en liten, lunken vannstråle, og så gled den lett inn. Litt mer vann og halve lengden var inne. Fint og behagelig. Litt inn og ut, strålen rettet mot prostata ga en herlig følelse, men vi måtte også lenger inn. Det stoppet raskt, det var motstand, men med litt mer vanntrykk ble slangen spylt ren til den var 25 cm inn. Etter noen ganger inn og ut føltes det veldig rent. Gulvet i dusjkabinettet var litt skittent, og det ble også spylt rent. Til slutt fikk rumpehullet en god klatt analkrem presset inn. Det var deilig.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enkelt og komfortabelt
Anonymous - 1. aug. 2023
Den er lett, komfortabel og enkel å bruke. Den er enkel å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ren rumpe
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott å bruke og flott at den er så land... Behagelig å holde opp
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Lang og komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å bruke, den går dypt inn i tarmen for en grundig rensing. 100 % anbefaling
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful