Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Medium Skin Tone var 1

Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Medium Skin Tone

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
kr 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lag en vibrerende kopi av penisen din med det orginale settet i en medium hudfarge, og la parneren din nyte deg selv om du ikke er i nærheten. 

Dette Clone-A-Willy settet gir deg alt du trenger for å lage en vibrerende kopi av din penis. Settet leveres med en liten vibrator som lett støpes inn i "Willy" og gjør Clone-A-Willy til en enda morsommere opplevelse.

Alt det krever er et par minutters forberedelse, litt vann og tørketid. Og vips! 24 timer senere har du en realistisk utgave av penisen din. 

Clone-a-Willy er en morsom gaveidé til kjæresten, konen, eller et muntert innslag til et utdrikningslag eller en bursdag.

Sikkert kvalitetsprodukt som ikke inneholder lateks.

Tips! Vi anbefaler at du kjøper med en penisring som du bruker under støpningsprosessen for å være sikker på å kunne holde ereksjonen imens massen størkner.

NB! Husk alltid å følge instruksjonene i bruksanvisningen nøye i forhold til tid, temperatur, osv., så du får best mulig resultat. Du kan også lese mer i vår utførlige guide til Clone A Willy-produktene. Du finner den her.

MerkeClone-A-Willy
Produkt vekt (g)445
InkludertStøperør, Termometer, Støpepulver, Silikonovertrekk, Rørepinne, Vibrator
Full lengde (cm)28
Diameter (cm)6.5
Elastisk indre diameterNei
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Spansk, Fransk
SKU20464
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Funker, men kan være en utfordring.
Kjepp - 5. nov. 2023
Anbefaler å klippe og teipe røret grundig i forkant, så den passer helt perfekt. Anbefaler også å ha en... opphissende assistent. Når prosessen først er i gang må alt være klart, for å si det sånn. Kan være en ide å kjøpe en refill samtidig, for sikkerhets skyld.
Funket bra!
Jaja - 15. aug. 2023
Produktet funket akkurat som det skulle. Må innrømme at jeg ble veldig overasket over hvor mye detalj den faktisk fikk med. Var nesten litt skummelt, haha. Eneste ulempen jeg kunne finne var at selvom jeg helte i silikonen utrolig sakte og gjorde det meste for å ikke få bobler i, så var det fortsatt mange små bobler. Gjør ikke så veldig mye på utseendet sånn sett, så det egentlig ikke før jeg inspirerte, men kan være irriterende etter du har brukt den fordi noenganger blir de boblene fylt, og fordi de er så små så må man ta det ut av hvert hull individuelt selvom man vasker zen godt etter hver gang
Funket ikke
kalle - 16. aug. 2022
Blandingen ble klumpete og fungerte ikke, måtte bare kaste hele skiten
Utrolig gøy med en ekstra
Lystig - 9. aug. 2021
Produktet funker overraskende bra, fin bruksanvisning og veiledning. Litt vanskelig å holde seg hard når man stikker den inn i formen, men gelen stivner relativt kjapt så det gikk bra. Om man bare bruker silikonen og ikke vibratorer blir det ikke store lengden på dildoen ettersom den ikke fyller hele gelen og avstøpning av lille mann blir ca 14-15 cm putter man vibratoren blir den litt mer realistisk i størrelsen, vil anbefalle de som er litt større å kjøpe med ekstra silikon. Følg bruksanvisningen og få hjerne hjelp av en partner, penis ring for å lettere gjennomføre avstøpningen
Slik
Amanda - 26. nov. 2020
Morsom idé, men de stivnet altfor fort, var bare å kaste alt sammen
0
Følg instruksjonene til punkt og prikke :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra, men pass på at du følger vanntemperaturen og andre instruksjoner til punkt og prikke!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Flere forklaringer
Anonymous - 13. mar. 2024
Cuando el producto a llegado se ve muy interesante, pero! Las explicaciones no esta bien, debería introducir el pene en el cilindro y después poner la mezcla por la otra parte, de lo contrario quedas con un tremendo vómito y lo pierdes todo, tiempo perdido y plata perdida. cordialement JMB.
Maskinoversettelse fra sinful.be/fr
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg vet ikke om produktet i seg selv er bra, for instruksjonene var så dårlige at jeg måtte skrote prosjektet. For å støpe formen skal du blande pulversettet med 414 ml (4,1 dl) vann, da burde det være nok til å fylle røret i sin fulle lengde skulle man tro... Men selv om jeg klippet røret i riktig lengde, var det omtrent en hel desimeter fra rørets munning og ned til støpemassen.Det var åpenbart at det aldri ville bli nok, så til alle som leser dette vil jeg råde alle til å se helt bort fra målingen som står i instruksjonene og i stedet måle vannet med det ferdigkuttede røret for å være sikker på at det ikke er for lite. Jeg kommer nok til å prøve igjen i fremtiden, for jeg vil jo tross alt at det skal være pikken min som knuller kona mi når jeg er på jobb. Jeg ønsker deg lykke til.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Morsomme ting
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er veldig gøy, men det er ikke så lett å holde på ståpikken fordi du må finne den nøyaktige temperaturen på vannet og deretter blande det med et pulver for å lage en røre mens du prøver å ikke miste ståpikken. Et tips er også å kjøpe ekstra silikon hvis du har en pikk som er litt over gjennomsnittet stor.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Skoj
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er et morsomt produkt. Det er sant som andre har skrevet at det kan være vanskelig å lage. Det tok 3 forsøk før jeg klarte å få til en form. Da var ikke silikonet nok til én støping. Jeg har under lengden som sier to bokser. Men har litt ekstra omkrets som selvfølgelig gjorde at det ikke strakk til. Men når den først er støpt, er det et veldig fint og verdsatt leketøy for partneren min, så med alt sagt, gå for det! Nå kan du være tre i sengen så å si. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful