Clone A Willy

En Clone A Willy lar deg skape en tro kopi av din egen penis og forvandle den til en vibrator, et stearinlys, en sexy såpe eller kanskje en frekk sjokoladepenis som er til å spise opp. Det er den perfekte gaven til kjæresten! Alt du trenger å gjøre er å tilsette litt vann, og voila - så har du kopien av din egen penis er klar!

Clone A Willy - Enkel og morsom peniskloning

Klon penisen din med Clone A Willy

Clone a Willy er en enkel gjør-det-selv-pakke, som gir deg mulighet for å lage en utrolig virkelig og detaljert penis, som er en tro kopi av din egen. Kloningen blir laget i kroppsvennlige materialer som er helt sikre å bruke på intime områder. Den ferdige kloningen er en perfekt, frekk overraskelse til din partner. Den kan nemlig brukes som en frek dildovibrator, for eksempel når du er langt hjemmefra. Det finnes flere forskjellige versjoner av Clone A Willy, så du kan velge din favoritt. Originalvarianten er laget i en lys farge, og med den følger det en vibrator som du kan støpe inn i klonen. Dildovibratoren er fri for phtalater og laget i latexsilikon, som er enkelt å rengjøre og som føles behagelig mot huden. Om du velger å bruke den vibratoren som følger med eller om du heller vil bruke din egne foretrukne vibrator, er helt opp til deg.
Clone A Willy finnes også i en sprek, selvlysende versjon, som er en spesielt morsom gave. Sluttresultatet er lyst i dagslys, men når lyset slukkes, lyser klonen i mørket. Eller hva synes du om å lage en spiselig versjon av penisen din? Med Clone A Willy i sjokoladeversjonen er det faktisk mulig.

Unngå fallgruver i fremstillingsprosessen

Først og fremst er det veldig viktig, at du leser gjennom instruksjonene til ditt ​​Clone a Willy kit, før du begynner. Fremstillingsprosessen er veldig enkel, men der er noen få punkter hvor timing spiller en vesentlig rolle. Det eneste du trenger, er en erigert penis, litt tape og papp, blandingen fra pakken i en passende beholder, og en passende mengde varmt vann. I tillegg er det også smart å kunne bruke timeren på mobilen din, selv om en klassisk stoppeklokke også duger.
Det mest kritiske trinnet når du skal klone penisen din, er etter at du har blandet støpeformspulveret med vann, fordi blandingen begynner å herde raskt. I tillegg er det viktig at du kan opprettholde ereksjonen under hele herdingsprosessen, noe som tar et par minutter. Det er derfor en god idé å bruke en penisring til å styrke ereksjonen, da dette gjør det mye enklere å opprettholde reisningen. Skjær røret til den korrekte lengden, og bland pulverblandingen med varmt vann. Rør i opp til 60 sekunder. Massen helles deretter i formen. Så plasseres den erigerte penisen inn i røret hvor blandingen også er, og holdes deretter i røret i to minutter til støpeformen er herdet.

Neste skritt i Clone A Willy kit

Etter herdingen føres penis forsiktig ut. Nå skal støpeformen tørke i et par timer før du tar fatt på det neste trinnet. På dette tidspunktet er det vanskeligste over. Når formen er tørr, blander du innholdet som fulgte med Clone A Willy kittet med varmt vann og rører rundt i silikonmassen til den er helt homogen. Dette tar cirka to minutter. Den ferdige blandingen helles ned i formen, til det er igjen ca. 2,5 cm opp til kanten. Deretter skjæres et kryss i et lite firkanta stykke kartong, som du trer vibratoren igjennom, sånn at regulatoren blir sittende igjen på den andre siden av kartongstykket. Vibratoren føres ned i toppen av silikonformen, sånn at den ikke rører kantens form. Kartongstykket forhindrer vibratoren i å synke dypere ned i blandingen, og holder reguleringsknappene fri fra silikonmassen. La massen herde i 24 timer.
Den neste dag kan du fjerne den ferdige Clone A Willy dildovibratoren fra formen, klippe vekk det som måtte være av overflødige silikon fra bunnen med for eksempel en hobbykniv, og den er klar til bruk. Silikondildoen kan enkelt rengjøres med varmt vann og en sexleketøysrens før og etter bruk.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no