TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Clone A Willy

Clone A Willy lar deg skape en tro kopi av din eller partnerens penis. Det er den perfekte gaven til et utdrikningslag, Valentines Day eller bare når den ene av dere skal på reise og må unnvære partnerens edlere deler. Alt du trenger å gjøre er å tilsette litt vann, og voilà - så har du en klone av penisen klar!

Lag din egen dildo med Clone A Willy

Clone A Willy - Klon din egen eller partnerens penis

Clone-A-Willy er et enkelt dyi-kit som gjør det mulig å lage en utrolig virkelig og detaljert kopi av din egen eller partnerens penis. Klonen lages av kroppsvennlige materialer som er helt sikre å bruke på intime områder. Den ferdige klonen er derfor en perfekt, frekk overraskelse til din partner. Den kan nemlig nytes når du for eksempel er langt hjemmefra og ikke har muligheten til å tilfredsstille partneren din selv.

Det finnes flere forskjellige versjoner av Clone-A-Willy, så du kan velge din favoritt. Originalvarianten er laget i en lys farge, og med den følger det en vibrator som du kan støpe inn i klonen. Dildovibratoren er fri for ftalater og er laget av latekssilikon, som er enkelt å rengjøre og som føles behagelig mot huden. Om du velger å bruke den vibratoren som følger med eller om du heller vil bruke din egne foretrukne vibrator, er helt opp til deg.

Clone A Willy fås også i en sprek, selvlysende versjon som er en spesielt morsom gave. Sluttresultatet er lyst i dagslys, men når lyset slukkes lyser klonen opp i mørket. Eller hva synes du om å lage en spiselig versjon av penisen din? Med Clone A Willy i sjokoladeversjonen er det faktisk mulig.

Unngå fallgruver i fremstillingsprosessen av Clone Your Willy

Først og fremst er det veldig viktig at du leser nøye gjennom instruksjonene til ditt ​​Clone Your Willy kit før du går i gang med å lage klonen. Fremstillingsprosessen er veldig enkel, men der er noen få punkter hvor timing spiller en vesentlig rolle. Det eneste du trenger er en erigert penis, litt teip og papp, blandingen fra pakken i en passende beholder, og litt varmt vann. I tillegg er det også smart å kunne bruke timeren på mobilen din, selv om en klassisk stoppeklokke også duger.

Det mest kritiske trinnet når du skal klone penisen din med Clone Your Willy er etter at du har blandet støpeformspulveret med vann, fordi blandingen begynner å herde raskt. I tillegg er det viktig at du kan opprettholde ereksjonen under hele herdingsprosessen, noe som tar et par minutter. Det er derfor en god idé å bruke en penisring til å styrke ereksjonen, da dette gjør det mye enklere å opprettholde reisningen. Skjær røret til den korrekte lengden, og bland pulverblandingen med varmt vann. Rør i opp til 60 sekunder. Massen helles deretter i formen. Så plasseres den erigerte penisen inn i røret hvor blandingen også er, og holdes deretter i røret i to minutter til støpeformen er herdet.

Neste steg i ditt Clone My Willy prosjekt

Etter at massen har herdet føres penisen forsiktig ut. Nå skal støpeformen tørke i et par timer før du tar fatt på det neste trinnet. På dette tidspunktet er det vanskeligste over. Når formen omsider er tørr, blander du innholdet som fulgte med ditt Clone My Willy kit med varmt vann og rører rundt i silikonmassen til den er helt homogen. Dette tar cirka to minutter. Den ferdige blandingen helles ned i formen, til det er igjen ca. 2,5 cm opp til kanten. Deretter skjæres et kryss i et lite firkanta stykke kartong som du trer vibratoren igjennom, slik at regulatoren blir sittende igjen på den andre siden av kartongstykket. Vibratoren føres ned i toppen av silikonformen, så den ikke rører kantens form. Kartongstykket forhindrer dermed vibratoren i å synke dypere ned i blandingen, og holder reguleringsknappene fri fra silikonmassen. La massen herde i 24 timer. Dagen etter kan du endelig fjerne den ferdige Clone My Willy dildovibratoren fra formen, klippe vekk det som måtte være av overflødige silikon fra bunnen med for eksempel en hobbykniv, og så er den klar til bruk. Din nye silikondildo kan enkelt rengjøres med varmt vann og litt sexleketøysrengjøring før og etter bruk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful