TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Hjemmelaget dildo

Har du alltid drømt om å lage en perfekt avstøpning av din egen eller partnerens penis? Med et hjemmelaget dildo kit fra for eksempel Clone A Willy kan drømmen endelig bli til virkelighet.

Hjemmelaget dildo - nyt partnerens penis i hans fravær

Hvordan kan man lage dildo?

Hvis man er oppfinnsom nok kan man sikkert finne mye i husholdningen til å lage dildo. Bananer, agurker, gulrøtter og andre frukter som har en fallos-lignende form blir gjerne brukt i mangel på den ekte vare, men også kosteskaft, håndtak på hårbørster og diverse kjøkkenredskaper er også populære alternativer. Det er ikke nødvendigvis noe galt i å bruke et fremmed objekt til å tilfredsstille seg selv (med mindre det er urent, etterlater rester eller skader i ditt indre), men det gir deg langt i fra den beste onaniopplevelsen.

Det betyr derimot ikke at det er umulig å lage dildo til seg selv eller sin kjære. Man skal bare ha de riktige ingrediensene. Har du det helt rette håndlaget, kan du finne deg et treemne og begynne å spikke - bare husk å bruke finkorna sandpapir etterpå, så du ikke får flis i dine intime områder. Du kan sikkert også blåse en i glass, meisle en i sten, dreie en i leire eller noe helt annet, hvis du er virkelig kreativ og god med hendene dine. Men om kunnskapsnivået eller ferdighetene ikke strekker til på disse områdene kan du ganske enkelt lage dildo med et gjør-det-selv-kit.

Kjøp et kit og få en hjemmelaget dildo på 1-2-3

Selv om det er noe man selv skal lage, og ikke bare kan finne liggende rundt der hjemme, behøver det ikke å være komplisert. Med et hjemmelaget dildo kit kan du enkelt lage et penisformet sexleketøy som er skreddersydd til nettopp dine behov. Kit-et inneholder alt du trenger for å lage en kopi av partnerens penis, eller av din egen penis dersom du vil gi den i gave til din bedre halvdel. Prinsippet er det samme som den gang man lagde gipsmasker i skolen, men en hjemmelaget dildo har et litt annet og mer voksent formål enn en gipsmaske.

Helt konkret inneholder et kit et støperør, støpepulver til å lage avstøpningen og selve materialet (ofte silikon) til din hjemmelagede dildo. Penisen føres inn i støperøret, støpepulveret blandes med vann og helles i røret, og man venter deretter til massen er stivnet. Du kan også bruke et mer spiselig materiale til å lage en hjemmelaget dildo dersom du har mer lyst til å slikke på og spise din kopi av partnerens edlere deler. Eller kanskje du vil dekorere hjemmet med en penisstatue i gips? Det finnes altså mange måter å være kreativ på selv om man kjøper et ferdig kit - og du vil helt klart få mer glede og nytelse av å lage noe selv sammen med partneren din som kun har ett formål: tilfredsstille deg (eller partneren din).

Støpe dildo - en morsom aktivitet sammen med partneren din

Mange synes kanskje det høres rart ut eller har aldri hørt om det før, men å støpe dildo er faktisk blitt ganske populært de siste årene. Nå kan man nemlig lage kopier som er kliss lik partnerens utstyr. Og det er jo genialt hvis man ikke ser hverandre så ofte som man ønsker, men ikke vil unnvære følelsen av partnerens velformede understell. Med et kit kan man også støpe dildo med en innebygd vibrator som kan gjøre onaniopplevelsen ekstra pirrende og levende. Man kan også lage en selvlysende kopi hvis man vil ha en mer utenomjordisk opplevelse eller vil ha gleden av å leke i mørket uten å miste synet av favorittleketøyet.

Det er altså mange fordeler ved å lage en avstøpning av partnerens penis, og det er mange som synes at det er et frekkere og mer tilfredsstillende alternativ enn å kjøpe en vanlig dildo. Det krever bare at partneren din er villig til å stå modell - med mindre du er den som vil støpe dildo til din kjære. Det er en flott og intim gave å gi til sin bedre halvdel, og den vil garantert komme godt til nytte. Husk å kjøpe en penisring ved siden av ditt kit når du skal støpe dildo, så det blir lettere å holde på ereksjonen mens du venter på at støpemassen stivner. På den måten får du aller størst sjanse for suksess med ditt erotiske diy-prosjekt.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful