Lag Din Egen Dildo

Har du alltid drømt om å lage en perfekt avstøpning av din egen penis i stedet for å kjøpe et ferdig laget sexleketøy? Med våre dildosett, for eksempel Clone-A-Willy, kan du lage en dildo med samme form og størrelse som din penis. Det finnes mange varianter du kan lage. Du kan for eksempel forme penisen din som et lys, et såpestykke eller en sjokolade. Finn din favoritt her.

Lag din egen dildo, og la grønnsakene bli i kjøleskapet

Lag din egen dildo, og la kreativiteten flomme

Det finnes ca en milliard ulike forslag på hva man kan bruke som en dildo av de ting du allerede har hjemme. Bananer, agurker, gulrøtter, alt som har en naturlig fallosform og dermed kan fremstå som et naturlige valg. Tannbørsteetuiet, håndtaket på hårbørsten, et stearinlys for ikke å snakke om diverse kjøkkenredskaper er også populære alternativer, når det skal velges “hjemmelagde” sexleketøy. Og joda, du kan bruke alle disse tingene, og sikkert en masse andre ting, men det gir deg langt i fra den beste onaniopplevelsen.

Lag din egen dildo - det er både fullt mulig og også faktisk ganske gøy. Har du det helt rette håndlaget, kan du finne deg et treemne, og begynne å spikke - husk bare å bruke finkorna sandpapir etterpå, så du ikke får flis på veldig ubehagelige områder. Du kan sikkert også blåse en i glass, meisle en i sten, dreie en i leire eller noe helt annet om du er virkelig kreativ og kunstnerisk. Men om kunnskapsnivået ikke strekker til for å lage disse tingene kan du ganske enkelt skaffe deg et gjør-det-selv-kit.

Det er gøy å lage en penis avstøpning

Å lage din egen dildo er både morsomt, kreativt og også litt frekt. Det finnes som sagt ferdige kits som inneholder alt du trenger for å lage en penis avstøpning, enten om du vil lage en kopi av din egen eller støpe penisen til partneren din. Prinsippet er det samme som den gang man lagde gipsmasker i skolen, men denne gangen har leken fått en litt annen og mer voksen dimensjon.
Kittet inneholder alt du trenger, sånn at du raskt og enkelt kan bygge en støpeform, og kan lage din egen dildo. Når den har stivnet, heller du massen i, lar denne stivne og voila - du har en helt egen og høyst personlig stykke sexleketøy. Massen du fyller i, er ofte silikonbasert. Men du kan faktisk også lage din egen penis avstøpning i hvilket som helst materiale: sjokolade eller gelé om du vil spise den etterpå, stearin hvis du vil skape en hyggelig stemning til den romantiske daten, med et nytt touch, eller gips om du vil dekorere leiligheten med dine edle deler. På denne måten kan du være kreativ selv om du kjøper et ferdig sett.

Støpe penis - en morsom aktivitet sammen med partneren din

Mange synes kanskje det høres rart ut, men å støpe penis og gi det bort i gave er faktisk en ganske populær greie. Tenk for eksempel å kunne gi bort en kopi av penisen din til kjæresten når dere skal være vekk fra hverandre i lang tid. Velger du et kit hvor du kan lage din egen dildo og støpe inn en vibrator, blir det enda morsommere. Alternativt kan du også gi et uåpnet sett i gave til et vennepar, sånn at de også kan lage dildo homeeditionstyle. Det kan også være en god ide å skaffe en penisring for å hjelpe prosessen med å opprettholde ereksjonen de minuttene det tar å lage støpeformen. Finn den der du kjøper dit lage dildo kit, og la grønnsakene bli til en salat i stedet. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no