Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cloneboy Dildo Refill Støpepulver var 1

Cloneboy Dildo Refill Støpepulver

kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Cloneboy Dildo Refill Støpepulver er for deg som vil lage en ny avstøping av penisen din.   Tilsett 5 dl lunkent vann og du er klar til å lage en ny støping.   Støpepulveret kan brukes med Cloneboy og Clone-a-Willy produktene.   Pulveret er 100% kroppsvennlig og laget av medisinsk testede ingredienser.

MerkeCloneboy
Produkt vekt (g)119
FargeHvit
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11729
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Raskere enn fort
Pikkerup - 26. sep. 2014
Hvis du skal klone en stor penis, som jeg prųvde, må jeg si at stress og sex er en dårlig cocktail. Her har du en pulvervann-termometer, rųrebolle og viktig informasjon; husk vannet på nųyaktig 425 ml og en korrekt temperatur på nųyaktig 38 grader, og sist men ikke minst nųyaktig 2 minutter fra vannet blandes inn i pulveret fųr det blir hardt. Ok, så alt klart til start, og fortsett med strykejernet og den oppmålte varmtvannsblandingen blandes i rųret med alt det andre og så inn med penis...... Å nei du har akkurat overskredet 1 minutt og 15 sek og nå er blandingen blitt har, ops, så huske å kjųpe minst 1 ekstra og ha alt klart for kloning på 50 sek eller. Få en annen gummiklump. Men jeg lo hele tiden og tenkte, hadde andre sett det hadde de ledd godt :-) så hvis det ikke lykkes får du en god latter.
0
Støpepulver
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerte bra
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vanskelig å bruke, men morsomt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var litt av et slit å få miksen klar mens partneren min måtte beholde ereksjonen - men det var kjempegøy, og vi fikk det til :) Vi brukte litt ekstra tid på å blande det sammen, og selv om vi ikke fulgte instruksjonene nøyaktig (vi brukte mer tid på å blande og hadde ikke temperaturen til å måle vannet nøyaktig), gikk det greit nok.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful