TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Cloneboy

Cloneboy lar deg lage en kopi av din eller partnerens penis. Merkets mange DIY produkter inneholder alt du trenger for å lage en avstøpning, og du kan dessuten velge mellom ulike farger og funksjoner. Følg instruksjonene som følger med ditt Cloneboy produkt - og voilà, så har du en klone av deg selv eller partneren. Gi klonen i bursdagsgave eller til en annen festlig anledning.

Cloneboy - den perfekte gaven til partneren din

Gi en dildo fra Cloneboy i gave

Skulle du ønske at du kunne klone penisen din? Eller er partnerens penis såpass flott at du synes det burde finnes flere av den? Da er Cloneboy noe for deg. Merket lager støpesett av særdeles høy kvalitet, og gjør det mulig å forevige din eller partnerens penis i en dildo som er helt lik originalen. Klonen, eller et støpesett som kan brukes til å lage klonen, er en morsom og frekk gave som du kan gi ved flere anledninger, for eksempel til en bursdag eller et utdrikningslag.

Et støpesett fra Cloneboy inneholder vanligvis et støperør, to pakker med støpepulver, en pakke med herder, en pakke silikon, en penisring, plasthansker og en bruksanvisning på engelsk. Samtlige materialer er hudvennlige og helt sikre å bruke, så du behøver ikke å være bekymret for å skade penisen din. Selv om fremgangsmåten er ganske enkel, er det nødvendig å forberede deg godt innen du går i gang med støpingen, og det er viktig at du følger instruksjonene nøye. Det øker nemlig sjansene for et suksessfullt resultat.

Første gangen du bruker et Cloneboy støpesett kan det hende at du er litt nervøs og dermed gjør noen feil. Derfor får du alltid to pakker med støpepulver når du kjøper et støpesett, i tilfelle du ikke får blandet støpemassen riktig, eller ikke rekker å stikke penisen din ned i massen før den stivner.

Å klone penisen er enkelt, gøy og tilfredsstillende

Å lage en Cloneboy dildo er lettest med en partner til stede, men kan også klares på egen hånd. Du bør være forberedt på at det kan bli litt grisete, og at ting kan feste seg til de flytende materialene. Før du putter penisen din inn i støpemassen, bør du derfor enten barbere vekk hårene rundt penisen din, eller dekke dem til med et tykt lag Vaseline. Og for at din Cloneboy dildo skal vise deg fra din beste side, bør du varme opp penisen på forhånd. Derfor får du også en penisring med i settet, så du kan holde på ereksjonen under hele støpeprosessen.

Når du har rukket å bli ordentlig opphisset, skal du blande støpepulveret med vann slik det står i bruksanvisningen. Stikk deretter penisen din inn i støperøret og hell den gelélignende massen ned i røret. Massen størkner fort, så det gjelder å være kjapp. Og når massen er helt stiv, kan du trekke penisen din forsiktig ut av røret.

Det neste steget er å lage selve Cloneboy dildoen. Det første du må gjøre er derfor å mikse silikonen med herder til du får en jevn, fin masse. Denne heller du i den nye avstøpningen, og når denne har fått lov å sette seg, kan du lirke den forsiktig ut av avstøpningen. Du har nå en dildo som er kliss lik din egen penis!

Kjøp gjør-det-selv dildoer hos Sinful

Cloneboy tilbyr flere forskjellige klonesett og hvert sett gir et unikt resultat. Det finnes blant annet et sett med med lys hudfarge og et sett som gir deg en kullsvart dildo. Hvis du kunne tenke deg en variant med litt flere funksjoner, kan du også få en vibrerende dildo eller en dildo med sugekopp. Sistnevnte kan du feste til glatte overflater og dermed nyte helt håndfritt. Cloneboy har til og med en støpe dildo med harness til strap on lek i sitt sortiment, så det er bare fantasien din som setter grenser for hva du kan bruke det frekke sluttresultatet ditt til.

Du kan dessuten kjøpe ekstra støpepulver og silikon sammen med støpesettet ditt hvis du har lyst til å lage flere kopier av deg selv. Du blir fort en ekspert på kloning når du lager flere avstøpninger, men hvis du trenger en kjapp oppfriskning av fremgangsmåten, kan du jo ta en titt på Cloneboy sine instruksjonsvideoer på deres hjemmeside. Vi i Sinful har også skrevet et blogginnlegg om et annet kloneprodukt, nemlig Clone A Willy, som du kan lese for å få en detaljert beskrivelse av kloningsprosessen - den fungerer omtrent på samme måte som kloningen av en Cloneboy.

Hvis du mot forventning ikke skulle finne det du leter etter her i kategorien, har vi også en rekke andre gjør-det-selv dildoer i vårt sortiment. Du vil derfor garantert finne noe du liker hos oss. Vil du vite mer om et enkelt produkt kan du klikke deg inn på produktet side og lese en detaljert beskrivelse der, samt produktets tekniske spesifikasjoner. Så har du all den informasjonen du trenger for å velge det beste produktet for deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful