TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Cottelli Truser 3 Pack Sett var 1

Cottelli Truser 3 Pack Sett

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 229,00
Inkl. mva.
Velg Størrelse:
S
M
L
XL
Størrelsesguide

Oversikt

Nå trenger du ikke lenger velge hvilken en du helst vil ha, for med denne pakken fra Cottelli får du hele tre forskjellige truser samtidig. 

Når du lengter etter komfort, men samtidig vil se forførende og sexy ut, kan du iføre deg de flotte, myke og elastiske hipstertrusene i blondestoff med en fin, svart satengsløyfe foran. 

Er det tid for en mer forførende dag, kan du vise frem din rumpe i denne open back-trusen. Her får du en enkel og behagelig mesh både foran og bak, innrammet av et lett, skinnende elastisk bånd, som står i flott kontrast til resten av trusens matte stoff. 

Sist men ikke minst er det den klassiske mini g-strengen i myk, matt svart mesh, med de samme, skinnende bånd, som gir deg den helt perfekte passformen. 

Dette er den ultimate pakke og vil passe til enhver anledning.

MerkeCottelli CollectionSub-brandLINGERIEStørrelseSPrimærmaterialePA (polyamid)FargeSvartVaskeanvisningVaskes for hånd i kaldt vann, Vaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddelSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, TsjekkiskSKU17345
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
3 forskjellige måter å vęre rampete på
Jeg kjųpte denne pakken med 3 forskjellige truser til min kone. Trusene er ulike og veldig pirrende på hver sin måte. Hun ser fantastisk ut i alle 3. Et godt va... Les mer
Jim - 18. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful