Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cottelli Bondage Korsett var 1

Cottelli Bondage Korsett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nyt å bli bundet fast med dette gjennomsiktige korsettet fra Cottellis Bondage-serie og gjør deg klar til å oppfylle ethvert krav din dom(me) måtte ha. Fest halsbåndet rundt halsen, plassér bindet foran øynene, fest mansjettene rundt armene eller håndleddene og vent på ordre. De vil garantert være gledelige for dere.

Korsettet er laget av powernet-materiale og er fôret med myke korsettspiler. Lukking på baksiden med to fester for å justere passformen. Et belte laget av samme materiale markerer dine naturlige kurver på en sexy måte. Fire justerbare hofteholder-stropper er sydd på kanten.

På hver side er det en O-ring av metall sydd på beltet som kan festes til metallkjedene og mansjettene som følger med. De myke mansjettene lukkes med borrelås og kneppes fast med små spenner.

Fullfør antrekket med det medfølgende halsbåndet, bind for øynene og den gjennomsiktige g-strengen og forvandle soverommet til et frekt lyststed for synd. Strømper må kjøpes separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful