Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cottelli Half Cup BH og Hofteholdersett Plus Size var 1

Cottelli Half Cup BH og Hofteholdersett Plus Size

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette feminine og fengslende hofteholdersettet fra Cottelli er til deg som vil understreke kroppen og personligheten din. Settet vil få deg til å fremstå som frekk, stilsikker og sensuell.

BH-en er laget av et mykt og elastisk stoff, og har brede elastiske stropper som sørger for god komfort. Omkretsen kan justeres ved hjelp av tre hekter med to reguleringsmuligheter. En choker med en justerbar rem løper ned mellom brystene dine og danner en flott ramme rundt dem.

Hofteholderen prydes av feminine blonder som står i flott kontrast til de to remmene på midten av hofteholderen. Også denne kan justeres i omkretsen, så du passer perfekt til dine mål. Den tilhørende g-strengen består av samme materiale som BH-en og gir likeledes et frekt innsyn til ditt intimområde med sin franske åpning.

Fullfør looket med et par selvsittende strømper.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hot
A - 1. dec. 2020
Dette er et virkelig nydelig sett. Den passer perfekt og stųrrelsen utmerket. Angrer ikke på kjųpet mitt.
0
evaluering
Gitte - 24. aug. 2018
Det er et deilig sett og angrer absolutt ikke på kjųpet mitt
0
Wow - det var nesten et vakuum i rommet ...
Freja - 18. sep. 2019
Jeg kjųpte denne som en overraskelse til mannen min, og da jeg gikk gjennom dųråpningen trakk han et så dypt pust at det nesten ble et vakuum i rommet. Denne er sååå sexy! Det glitrer i ųynene hans hver gang han tenker på det. Meget hųy kvalitet, sitter som dyrt undertųy skal. Stųdig og komfortabel. Jeg har store bryst og var litt bekymret for om 95 D ville vęre nok, men det var ingen problemer i det hele tatt. Den har ųkt betydelig i stųrrelsen slik at du har full bevegelsesfrihet. Det er litt av “killer” å ha på ukomfortable klęr som gnisser eller sitter ubehagelig på når man leker. Denne catsuiten får deg til å fųle deg som en sexgudinne, den er både sexy, romantisk og tilfųrer mye krydder og kinkiness. Halskjedet – eller chokeren, som passer sammen med BH-en – er den absolutte prikken over i-en. Vanvittig flott!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful