Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cottelli Svart Luksus Korsett Stroppeløs var 1

Cottelli Svart Luksus Korsett Stroppeløs

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Her det snakk om en ordentlig lukuskorsett, med en meget flott passform.

Den sorte luksuskorsetten lukkes foran med fine hekter, og bakpå har du mulighet for å snøre den inn, slik at den passer perfekt til kroppen din.

Luksuskorsetten er stroppeløs og med stiffere, som gir designet en fast look.

En svart korsett som dette er designet spesielt for å fremheve dine vakre kvinnelige kurver, og du vil ikke bli skuffet når du ser resultatet. Korsetten kan brukes både til frekke hjemmeaftener og til fester.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En ekte livredder
Nina - 14. feb. 2020
Korsettet hjelper på varmen. Hvis jeg har fått kalde fųtter, blir jeg varm i kjernen fordi korsettet sitter tett rundt mine indre organer. Jeg har en feminin liten midje og bruker dette korsettet hele sommeren. Det stive korsettet er rammen rundt figuren min og trenger bare å holde formen på plass. Jeg synes det er god bevegelse med korsettet og det er også deilig. Jeg anbefaler det på det sterkeste!
0
Nydelig produkt
L.H - 14. jul. 2015
Virkelig behagelig å ha på, veldig fin kvalitet. Går litt hųyt opp på ryggen/opp mot halsen, kan da bli litt for synlig under en stroppelųs kjole. Hvis du er mellom to stųrrelser, ta den minste. Jeg er ellers en XL i andre bluser og bruker 85F i BH, men bųr bruke en Large. Fint at det går så langt nedover hofta, så du ikke risikerer en "muffintopp". Gir en veldig fin midje. Er litt vanskelig å snųre seg, man må ha en hjelpende hånd da den er så lang.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful