Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crystal Clear Dildo med Sugekopp var 1

Crystal Clear Dildo med Sugekopp

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Crystal Clear Dildo er en naturtro dildo i både størrelse og form. Den realistiske formen og overflaten, gjør stimuleringen meget realistisk.   Sugekoppen på dildoen kan festes på alle glatte overflater og brukes helt uten hender - sittende, stående eller liggende.   Det myke PVC-materialet gjør dildoen fleksibel og veldig behagelig å bruke. For optimal stimulasjon anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med dildoen.   Var ikke Crystal Clear dildoen med sugekopp helt hva du lette etter? Vi har garantert en annen dildo her som passer perfekt til deg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt ok
Nesquik - 26. aug. 2020
Dette er min første dildo, og den funker helt greit for min del, men syns den er for hard, og skulle ønske sugekoppen var litt sterkere, da den ikke sitter så godt fast.
Veldig positiv og herlig fornøyd.
Småfrekkmann - 14. aug. 2019
Dette var et produkt jeg bare grunnet vurderingene kjøpte. Dildoen er super. Ikke veldig stor men veldig passe. Har prøvd den noen ganger nå og kommer til å bruke den mye. Fyller opp og treffer godt.
Sv: hmmmm spennende
Dirty - 13. may. 2019
Er den beste dildoen ever for anal, kan anbefales på det sterkeste
Sexy look, bra størrelse!
Rita - 7. aug. 2018
En sexy dildo som ikke ser tacky ut slik som de «hudfargede» gjør. Dette er min første jelly dildo, og den levde jammen opp til forventningene. Jeg visste ut ifra andre anmeldelser at denne var litt størrelse på og denne er midt i blinken om du liker litt størrelse på greiene. Den er ikke for lang heller, så man trenger ikke å være redd for å føre den for langt inn. Pungen gjør at man får et solid grep.
Deilig
trine7936 - 30. may. 2018
"Denne dildoen er rett og slett deilig!! Det fine med den er at man kan sette den fast på flisene på veggen og dermed elske med seg selv bakfra...Mens man gjør andre ting... "
Supergod dildo
Valshoreil - 30. may. 2018
Nå kan jeg ikke egentlig påstå å ha prøvd den selv (mann), MEN! Jeg vil si at jeg har hatt stor fornøyelse av den ved anvendelse på partnere. Den er fleksibel, myk, god størrelse og enkel å rengjøre. Og jeg har inntrykk av at den er litt større for kvinnene enn den umiddelbart ser ut til å være. Sugekoppen tillater et veld av kreative stillinger. Og hvis den brukes sammen med en magic wand fra denne butikken... så gir det fantastiske resultater :)
God til prisen
TKO - 30. may. 2018
"Jeg har lenge gått rundt og tenkt på å kjøpe en dildo for å kunne få litt variasjon rundt onani, men også fordi jeg er sammen med en fyr som tenner utrolig mye på tanken om at jeg er fylt i alle hullene når vi har sex. Jeg ble fristet av den gode prisen og dildoens utforming og det litt nøytrale ytre (realistiske dildoer kan i min optikk virke ganske vulgære), samt muligheten for å anvende sugekoppen når man f.eks. er i dusjen eller sitter på et glatt gulv. Inntil videre er jeg svært tilfreds. Dildoen har en god størrelse og føles faktisk litt større enn jeg hadde forventet. Det eneste minuset er at den kan føles litt ""hard"" når den føres inn og ut og samtidig lukter svært syntetisk av plastikk, selv om jeg har vasket den. Blodårene er definitivt et pluss; uten dem kan jeg se for meg at den ville blitt litt ""kjedelig"" i lengden."
Supergod
JN - 30. may. 2018
En deilig og god erstatning. Virker upåklagelig, skal bare vende seg til størrelsen ellers en god nytelse. Kan kun anbefales sammen med en god glidekrem, ellers supergod.
Elsker den
Lise - 30. may. 2018
Crystal Clear er min første dildo og jeg elsker den. Vi bruker den oftest når jeg er sammen med min kjæreste, men jeg hygger meg også med den alene. Den er lekker og nøytral å se på og jeg merker tydelig hodet og blodårene. Med skaftet i bunn, kan kulene massere meg og det er et ekstra pluss!
Crystal Clear Dildo med Sugekoppbunn
Vi - 30. may. 2018
Jeg hadde forventet et mykere materiale og en mindre diameter (målene passer ikke) for stor for meg. Hadde allerede en Jelly Dildo og regna med at dette var «storebroren», men nei denne er hard og tung. Det ville fint om det var et håndtak, da det kan være vanskelig å hold fast på sugekoppen inntil «leken er ferdig». Min alder er 72, så jeg har kanskje mindre utholdenhet.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful