Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crystal Clear Jelly Dildo med Sugekopp var 1

Crystal Clear Jelly Dildo med Sugekopp

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Crystal Clear Dildo er en realistisk krystallfarget dildo fremstilt av transparent gelé.   Den realistiske utformingen og størrelsen gjør dildoen veldig naturtro.   Basen på dildoen fungerer som en sugekopp og kan festes på alle glatte overflater. Med sugekoppen kan du bruke denne dildoen helt håndfritt - sittende, stående eller liggende.   På grunn av det myke materialet vil dildoen forme seg etter kroppen din og levere en svært virkelighetsnær opplevelse - spesielt om du bruker et vannbasert glidemiddel i tillegg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ny favoritt
Akane-chan - 31. oct. 2014
Min nye favoritt leke. Gledet meg som en unge til å få den, og det var ikke forgjeves. Den suger seg fast godt på flisvegger og andre veldig glatte overflater. Er mer behagelig enn andre leker som kan fort bli for harde og vonde. Noen ganger er det godt med noe enkelt.
Gjųr det den skal
K - 28. feb. 2021
Fin stųrrelse og gir en ganske ekte fųlelse. Den er ikke så tykk, så også egnet for anal doctor. Synes den lukter kjemisk, men det har blitt bedre.
0
Kompensasjon?
Michael - 26. dec. 2017
Dessverre er det for vanskelig for henne og hun synes det fųles for kunstig. Ellers et billig kjųp og fint design.
0
Virker!
A - 20. nov. 2017
Vanligvis er vi veldig glad i glass, men manglet en med sugekopp vi kunne ha i badekaret som ikke ville gli mellom fingrene våre. Kan bare si at det fungerer. Både som dildo med sugekopp på badet, men også i senga til både han og meg. I motsetning til hva noen anmeldere mener, har den ikke noen stygg plastlukt i det hele tatt. Vi er fans! Det neste må vęre strap-on :-)
0
Et must for nattbordsskuffen
Fru. - 31. dec. 2016
En dildo er et must for ethvert sexliv og dette er både billig og veldig narturtro, det er deilig fordi du kan kjenne alle blodårene og spesielt hodet kjennes veldig tydelig når den er inni. Den er verken for myk eller for hard, perfekt.
0
Fin, enkel dildo
Anonymous - 2. feb. 2021
Produktet er passe stivt og bøyelig, og overflaten føles fortsatt behagelig myk og glatt. Når den er ny, lukter den litt av plast, men dette er ikke noe problem og vil avta med tiden. Når den er ren og tørr, virker sugekoppen ganske stiv. Tykkelsen i bunnen er 13 cm, så for litt trangere ting trenger du en sugekopp, eller i det minste må du være skikkelig våt. Størrelsen, formen og avsmalningen på skaftet er vakkert utført.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ja
Anonymous - 13. mar. 2024
Ellers bra, men for hardt. Overflaten er glatt, men det føles ikke godt i bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Funksjonell dildo med sugekopp
Anonymous - 13. mar. 2024
Står godt fast på fliser og andre harde overflater. Virkelig herlig følelse og størrelse, hard nok for "hands-free-betjening" og fremfor alt for rumpelek. Anbefales på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært fleksibel
Anonymous - 12. sep. 2018
Virkelig fin mellomstor dildo, sitter godt fast på glatte overflater og strap-ons. Bøyer seg godt, men står likevel fast. Ser stilig ut i en svart sele.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Min beste venn!
Anonymous - 10. jun. 2020
Elsker, elsker, elsker denne! Akkurat riktig størrelse, flott materiale (ingen koselig lukt eller smak). Litt glidemiddel og orgasme er garantert. Bedre enn mye ekte sex ;-) Jeg har imidlertid ikke testet sugepluggen mye, så jeg kan ikke si hvor bra den funksjonen er. Den er min nye bestevenn og jeg vil henge med den hele tiden :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful