Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dilator i Stål var 1

Dilator i Stål

Velg Diameter (cm):
0.4
0.5
0.6
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 209,00kr 177,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne dilatoren i stål, brukes til utvidelse av urinrøret. Dilatoren har myke kuver, slik at den enkelt sklir ned i urinrøret.

Den finnes 3 forskjellige diametre, på 4 mm, 5 mm og 6 mm i diameter. Diameteren er inngravert på dialatorene. Det er viktig at du bruker mye glidemiddel, og tar det stille og rolig med dilatoren. Husk alltid å sørge for at dilatoren er steril og rengjort før bruk. 

MerkeKiotos
Sub-brandSteel
Produkt vekt (g)26
Full lengde (cm)18.5
Innførbar lengde (cm)13.5
Diameter (cm)0.4
StørrelseS
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13090
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Kai - 9. may. 2020
Har prøvd 5mm av denne og er helt solgt. Mest fantastiske følelsen når den glir sakte inn i penisen. Med glidemiddel på denne kom jeg så hardt og kraftig som jeg aldrig har opplevd før. Liker du litt kinky og annerledes opplevelser så er denne perfekt. Nå skal jeg prøve en litt tykkere en..
Mitt første og et godt valg
Midnite - 6. dec. 2017
Kvalitet og at den ikke er så skummel, gjør at jeg anbefaler den videre. Dette var mitt første forsøk og jeg er fornøyd med valget
Kul
D - 12. apr. 2021
Jeg vurderte lenge om jeg skulle kjųpe en, og gjorde det endelig. Jeg angrer absolutt ikke. Stor glede av å bruke den. Nå trenger jeg bare en som er stųrre ;)
0
Kul!
D - 31. mar. 2021
Veldig bra produkt Den er perfekt hvis du er nybegynner og er nysgjerrig. Jeg er en fan. Fikk en kraftig orgasme av den så kan klart anbefales
0
Urethral lek
Dilatormand - 9. aug. 2017
Bare deilig med dilatatoren og deilig å kjenne den når den fųres opp og ned med glidemiddel i urinrųret og avsluttes med utlųsning.
0
Topp
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt produkt som fungerer bra God kvalitet
Maskinoversettelse fra sinful.fr
En god utvidelse for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
4 mm er lite nok for de første gangene. Den runde spissen og den glatte overflaten irriterer ikke urinrøret. Bedre enn silikonekspandere
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Mykt inn, kan være avhengighetsskapende.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg vil anbefale å starte med 4 mm hvis du ikke har noen tidligere erfaring, men for samme ordre ville jeg satt 5 mm, fordi det kan være det du trenger for neste ordre. Etter så kort tid ser kvaliteten på produktet ut til å se bra ut, tiden vil vise hvordan det viser seg. Ellers med lysbildet vil dette synke pent inn. Tung bruk kan gjøre det vondt, så en pause er i orden. Med en stor glidebryter vil dette forsvinne helt. Bruk av dette vil få penis til å stige, men ikke i stor grad opphisse deg til orgasme umiddelbart, men etter bruk er orgasmen rask i tilfredshet. Hver gang dette gjør at du vil bruke den, selv om du må være forsiktig med hvordan du håndterer den og ta vare på renslighet, både av hendene og produktet. Prisen virker høy for et så enkelt produkt, men det samme gjelder for mange andre produkter. Selv om det er litt vanedannende, er det ikke sikkert at du liker produktet. Det er en smakssak.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
dilatator
Anonymous - 13. mar. 2024
veldig bra for nybegynnere. godt materiale. glir veldig fint og trygt på plass. lett å rengjøre. krever litt smøremiddel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt for den eksperimentelle mannen
Anonymous - 7. may. 2015
Et veldig bra produkt for de som ønsker å eksperimentere med litt mer kinky ting. Veldig rimelig og laget i et veldig bra materiale som føles som det er kvalitet! Glir veldig bra. Den kan både varmes opp og kjøles ned for å få helt andre følelser. Prøv deg frem til det du liker! Den eneste ulempen er at den kan være litt vanskelig å holde på, spesielt hvis du tilfeldigvis får smøremiddel på hendene, noe som er lett å gjøre. Anbefales på det sterkeste! VIKTIG! Husk å ta den forsiktig, rengjør den veldig nøye før bruk og vær nøye med å bruke et STERILT glidemiddel da det lett kan komme bakterier inn i urinrøret som kan føre til smertefulle infeksjoner!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful