TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dilatorsett

La deg pirre av en stimulering som både er smertefull og frekk på en gang med dilatorsett. Dilatorer pirrer de følsomme nervene i urinrøret og gir deg dermed en intens og nytelsesfull stimuli. Vi har et stort utvalg av dilatorer i ulike materialer, med ulike egenskaper og til ulike formål. Ta en titt i kategorien, og finn noe som passer for deg og din fantasi.

Dilatorsett til kinky klinikksex og urinrørsleker

Dilatorsett til klinikksex - hva innebærer det?

Hvis du er nybegynner innen klinikksex, så la oss starte med å forklare hvilke redskaper det egentlig er snakk om, og som er mest populære i denne litt nisje-, men utrolig pirrende fetish-kategorien. Det skal sies med det samme: dette ikke er for alle, og at man skal tenne på en bestemt type smerte og erotisk dominans for å kunne gi seg helt hen og nyte denne typen lek. Før du går i gang med å fylle opp handlekurven din med dilatorsett, skal du være oppmerksom på at det skal utvises særlig forsiktighet når man leker med denne typen redskaper. Når det så er sagt, er det en helt perfekt rekvisitt til å utleve den ultimate doktor-fantasien. Her kan dere gå på frekk og nysgjerrig oppdagelse på hverandres kropper - både utvendig og innvendig - leke med pirrende sansepåvirkning og teste hverandres grenser og tillit. Klinikksex inneholder alle de frekke elementene og kinky aspektene som det erotiske dominansuniverset byr på. Og prikken over i’en får dere ved å kle dere i de helt riktige kostymene. Velkommen til det frekke, syndige legekontoret!

Dilatatorer for menn og kvinner

Uansett om man er kvinne eller mann kan man gå på oppdagelse i dette universet og få stor nytelse ved å bruke dilatatorer. Felles for begge kjønn er nemlig at det sitter et stort antall følsomme nerveender på begge sidene av urinrøret som kan stimuleres og gi en helt spesiell følelse av vellyst når man fører inn en dilatator. Noen tenner på å få penetrert en litt spesiell eller annerledes del av kroppen, mens andre primært tenner på penetreringen som en del av et BDSM powerplay. Er du (eller dere) nybegynnere, bør dere starte med å eksperimentere med den smaleste varianten før dere beveger dere videre til en større. Husk å bruke masse glidekrem! Redskapene skal synke inn, og ikke presses eller trykkes inn i vagina eller urinrør. Det kan nemlig gi store skader hvis objektet tvinges ind. Et annet viktig element når man velger å bruke et dilatorsett som en del av et BDSM powerplay, er at man har hygienen helt i orden. Fordi det er snakk om å føre noe inn i kroppsåpninger som ikke nødvendigvis er vant til stimulering eller innføring av fremmedlegemer, er det viktig at produktene blir holdt sterile. Derfor bør redskapene alltid renses med klorhexidin, Pyrisept eller annet desinfiserende rensemiddel før bruk, og man bør alltid sikre seg at man også selv er helt ren før man går i gang med denne typen kinky lek.

Penis dilator og anal dilator

Et dilatorsett kan brukes til mer enn å stimulere urinrøret. Den mest typiske formen for lek med et dilatorsett, er ved å bruke en penis dilator. Men det finnes også varianter som er beregnet til analstimulering, da disse typisk er større, og noen også hule innvendig, som gjør det muligt for deg å utleve fantasien om fullstendig ydmykelse, da du vil være helt blottet. Dette er altså et verktøy for dem som er til den mer hardcore BDSM-entusiasten, og til dere som har erfaring med tidligere analstimulering med forskjellige typer leketøy. Når det kommer til en penis dilator, er det typisk også her et dilatorsett kommer inn i bildet, som man bruker til å stimulere penis med. Fordi mannens sæd kommer ut igjennom urinrøret, kan man bruke dilatatorer på flere forskjellige måter. Man kan enten velge en lukket variant, som ikke gjør det mulig for mannen å oppleve utløsning fordi urinrøret er stengt av. Dette kan være utrolig smertefullt, og derfor må man gå veldig forsiktig til verks. Den andre varianten man kan gi seg i kast med, er en uthulet variant, sånn at det er mulig for mannen å få sin utløsning gjennom dilatoren, og dermed også oppnå klimaks ved hjelp av den smertefulle stimuleringen og utvidelsen av urinrøret.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful