Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Big Boy Dildo 29 cm var 1

Doc Johnson Big Boy Dildo 29 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 579,00kr 492,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Big Boy er ideell til deg som ønsker fast og fyldig stimulering. Dildoen kan brukes til både vaginal- og anal stimulasjon. Den er laget i et lekkert og fleksibelt materiale, som blir ekstra deilig sammen med et vannbasert glidemiddel. Dildoen har et naturtro utseende. Den har et tydelig hode og blodårer på overflaten, som gjør den ekstra stimulerende. Den er 29 cm lang, hvor 22 cm kan innføres og den har en diameter på 5,3-5,5 cm. Den nederste delen av dildoen er laget som et håndtak, som gjør den enklere å styre. Big Boy er laget i USA, i 100% ftalat-fritt PVC.

MerkeDoc Johnson
Produkt vekt (g)738
Full lengde (cm)29
Innførbar lengde (cm)21
Diameter (cm)5.5
PrimærmaterialePVC
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU13979
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor gutt på 29 cm
Smurfen - 14. dec. 2018
Doc Johnsons Big Boy ER en stor gutt, og også mer enn deilig i vår lille dobbeltseng. Produktet er fint, og vekten er god. Det er imidlertid en liten PVC-lukt som ikke forsvinner ved gjentatt vask. Med litt Ultraglide blir den vilt glatt, og oppfyller både fantasiene mine og kona... Men den er litt for tykk, og vi burde nok kjųpt en litt mindre modell. 5,7 cm i diameter er mye....alt i alt vil jeg si at hvis du får plass til den, og har en lyst på en stor, tykk dildo, så er den perfekt. Den måtte varmes opp fųr den kunne brukes, men med en Magic Wand gikk det fint, og det er heldigvis halve moroa :)
0
Overgikk forventningene
bummer6 - 7. may. 2015
Denne anmeldelsen vil fokusere på hvordan dildoen er under analsex fordi det er det jeg selv bruker den til. Big Boy er perfekt for en litt mer erfaren som er ute etter en dildo som har både omkrets og lengde å leke med. Materialet er mykt og smidig, men fast nok til at dildoen er lett å håndtere. Som du forventer av Doc Johnson, er kvaliteten fantastisk. Dette er en av de beste lekene jeg eier, jeg anbefaler den på det varmeste! Bare ta det med ro, for som sagt er den ganske stor og egentlig ikke for nybegynnere. Jeg kan ęrlig talt ikke komme på noen dårlige ting å si om denne dildoen. Jeg vil gjerne se en versjon med sugekopp slik at du kan feste den til veggen eller gulvet og ta en tur.
0
garantert moro
Anonymous - 1. dec. 2022
imponerende da jeg mottok den, jeg ville ha noe med en fin diameter, jeg fulgte rådene gitt på nettet for å forberede meg med en vibro med mindre diameter, jeg forberedte meg og da jeg presenterte den foran min nénette "wow" trodde jeg ikke hun ville være så grådig. Jeg kom inn ikke engang 1 mns, I begynnelsen presset jeg ikke for mye, frykt for å skade meg, etter 4 bruksområder, det besøker dypt min hemmelige hule. råd damer, forberede deg før og den lykken.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful