KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump var 1

Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 045,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Pump nytelsen med denne intime kroppspumpen fra Doc Johnson, designet med omhu for å øke følsomheten i dine edlere deler. Med 7 vibrasjonsmønstre og 7 sugefunksjoner får du 49 unike opplevelser for å krydre dine intime øyeblikk!

Du får to kopper for vulva, en mindre kopp for brystvortene og en for klitoris for en rekke måter å forsterke moroa på. Den ekstra blodstrømmen gir økt følsomhet i det opppumpede området, som kan nytes med en partner eller under de hete solo-øktene.

Kontroller de forskjellige opplevelsene via de to knappene på toppen av det elegante, ergonomisk utformede håndtaket, og nyt håndfri tilfredshet når det optimale vakuumet er dannet. Legg til dette sexy intensitetsverktøyet til dusjmoroa takket være det vanntette designen. Luftutløserknappen sørger for rask og sikker fjerning.

Koppene er designet for å følge kroppens naturlige kurver og har avtakbare, myke silikonremmer for superenkel rengjøring. Bare trekk for å fjerne koppen og rengjør den med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for god hygiene.

MerkeDoc JohnsonProdukt vekt (g)449StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)60Vibrasjonshastigher7PrimærmaterialeABS-plastFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU23207
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan absolutt anbefale.
Jeg var SÅ spent og litt tilbakeholden med denne, men den er bare SÅ sinnsykt god. Og heldigvis har den en utlųserknapp, for den kan virkelig suge. Nå kan den v... Les mer
Pomse. - 29. jul. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful