Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large var 1

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large er en svart og deilig analplugg, perfekt til deg som har mye erfaring med analstimulering.

Pluggen er kjegleformet, som gjør den enkel å innføre. Den har en myk kjerne og en glatt overflate, som gjør den veldig behagelig å bruke. Foten i bunnen gjør det enkelt å ta ut pluggen igjen, og den fungerer som en "stopper", slik at pluggen holder seg på plass.

Vi anbefaler at du alltid bruker et vannbasert glidemiddel sammen med pluggen, da kroppen ikke naturlig produserer glidemidler analt. Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large har en diameter på 6 cm og er totalt 14,6 cm lang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En skikkelig deilig analplugg!
Xeslana - 14. mar. 2024
Denne herlige pluggen er ofte i bruk. Fin utforming og størrelse, og gir meg mye nytelse og herlige orgasmer! Kjenner at det er ekstra deilig når det går for meg! Den er helt nydelig å ha inni lenge, deilig å gå med, mye anal trening har vært nødvendig for meg, for å etterhvert venne meg til denne. Herlige 6 cm! Tips; ta på deilige tights/treningstøy, og gå med denne inni så lenge man har lyst og føler velvære og nytelse! Denne må bare alle menn ha! Må prøves og oppleves!!!
Stor og fin
BaRo - 18. aug. 2023
Flott buttplug i stor størrelse
En skikkelig STOR plugg!
Xeslana - 30. dec. 2022
Denne hadde jeg store forventninger til. Bestemte meg for å gå litt lenger, etter å ha prøvd ut størrelse Medium. Ble herlig opphisset bare ved å bestille denne! Og endelig kan jeg glede meg over at den kommer snart! Da den kom, måtte den prøves ved første anledning! Siden jeg har vendt meg til større plugger, var det utrolig godt å begynne å arbeide med denne; godt med masse herlig glid, og så presse den inn sakte, men sikkert. Her måtte jeg slappe av i lukkemuskelen, for at den skulle komme lengre og lengre inn, hvilket er nødvendig for å ta imot så store plugger! Det var virkelig herlig; etter en liten stund med slik herlig oppvarming/tilvenning til størrelsen, gled den endelig fint inn på plass, og den satt godt! Fylte skikkelig opp, og stakk ikke så langt inn heller. Basen har også en fin og behagelig utforming. Herlig og myk, men samtidig hard. Rett og slett skikkelig DEILIG å ha den inni, følte en enorm nytelse! Denne herlige pluggen var jammen god å få prøvd! Hadde den inni en stund, og orgasmen var nydelig! Elsker disse Doc-Johnson - pluggene! Denne kommer jeg til å bruke mye, men anbefaler å ha vendt seg til mindre størrelser først; 3-4-5 cm, og så kose seg med denne Extremt DEILIGE analpluggen!!! Herlig å kunne NYTE DEILIG ANALSEX!!! Anbefales for de mer erfarne!
Fin for prisen
Gutt 19 - 10. may. 2021
God stor plugg for prisen, verdt det.
fin plugg
m27 - 19. apr. 2021
Denne pluggen er enkel å sette inn og behaglig å ha i over lengre tid.
enkel og rimelig
"Tommy" - 31. jan. 2019
ikke noe hokkus pokkus her. helt enkel 6 cm plugg med god og trygg stopper.
For den erfarne
Gjesper - 26. feb. 2021
Et flott produkt i godt design og med god glatt overflate. Holder lųftet!
0
JA.
D - 26. mar. 2020
En fantastisk plugg som gir god fylde, så hold opp der det fųles godt, og den myke kjernen er en fin egenskap. Jeg kan absolutt anbefale dette produktet!
0
Topp. Superfin å bruke, myk på utsiden, hard på innsiden.
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fin å bruke. Du kan øve deg godt, den er mykere enn vanlige silikonplugger, derfor går det bare litt lettere.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
For de mer avanserte
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott treningsleke for de store. Ikke for nybegynnere. Godt og glatt materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful