Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Medium var 1

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Medium er en deilig og fyldig analplugg til deg som allerede har erfaring med analstimulering.

Analpluggen har en myk kjerne og en glatt overflate, som gjøre den meget behagelig å bruke. Den er enkel å innføre på grunn av dens kegleformet design. Foten i bunnen av pluggen gjør at den holder seg på plass og den fungerer som en "stopper", slik at den ikke kommer for langt inn.

Vi anbefaler at du alltid bruker et vannbasert glidemiddel, da den blir enda mere behagelig å bruke.

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Medium er 14,3 cm lang og har en diameter på 4,1 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En skikkelig GOD analplugg!
Xeslana - 29. dec. 2022
Denne er skikkelig herlig og god! Svarte til forventningene, da jeg fikk den på plass der hører hjemme! Deilig å gå lenge med denne, kjenner virkelig at den går langt inn, og virker også veldig fyldig. Fin utforming, selv om basen kunne vært mindre/smalere. Men den er faktisk ufattelig DEILIG å ha inni seg under sex, og gir en fantastisk herlig følelse under utløsning/orgasme! En fin trening før jeg skal prøve noe større (Large)! Anbefalet å prøve å bruke en slik plugg lenge av gangen, siden den er så myk og god, men husk; godt med glid, så går det fint. Sitter veld godt fast, og må virkelig nytes! Jeg har innsett at dette er et så herlig og fint "verktøy" for anale gleder! Har jo forlengst funnet ut at jeg er veldig glad i ANALSEX, og det er virkelig noe å glede seg til! Anbefaler denne, alle menn må virkelig få oppdage denne pluggen, og lære seg å nyte stimulering og fyldighet der bak. Fantastisk godt!
En herlig plugg!
Xeslana - 12. dec. 2022
Denne pluggen var skikkelig deilig å føre inn. Kunne nesten ikke vente med å få den inn der den skal være. Den satt skikkelig godt, og kjente virkelig at den var der! Og den går langt inn! God og myk utenpå, men basen virket litt stor, så det er best å ligge med bena spredt. Kan ha den inni lenge, og virkelig nyte den! Etter å ha prøvd denne, bør man finne ut at man virkelig trenger analsex; den gir en herlig anal stimulering! Og det føles ordentlig godt under utløsning/orgasme. Denne kan man virkelig kose seg mye med! Bør prøves!
Pluggen er veldig silkemyk og behagelig
HCG23 - 29. jan. 2019
jeg anbefaler dette produktet absolutt er veldig behagelig til og med uten lube.
Analplugg av hųy kvalitet
Jone - 19. nov. 2020
Materiale av hųy kvalitet som fųles veldig bra. Takket vęre den passende stųrrelsen er den også egnet for nybegynnere. Overflatelaget er mykt, innsiden er stivere. Overflaten blir glatt ved bruk av hųykvalitets glidemiddel. Sakte mens du skyver inn, trekker anus seg godt tilbake på plass takket vęre riktig form. Sphincteren strammer seg rundt halsen på pluggen, og etterlater litt strekk som fųles bra. Pinnen holder seg også på plass. Enden sitter komfortabelt mellom baken og gnir seg fint rundt anus. Utmerket for å fųle og la bakenden slappe av, selv fųr lidenskapelig analsex med Hot Seat kunstig penissete.
0
Fin plugg
Anonymous - 1. jun. 2023
God plugg, ikke for stor, ikke for liten, god størrelse. Husk at pluggen er laget av 2 materialer (innsiden er forskjellig fra PVC utsiden) Du kan se det nederst. Kanskje bunnen kunne ha vært litt mindre.
Maskinoversettelse fra sinful.be

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful