Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray var 1

Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray er en bedøvende spray som er velegnet til deep throat oralsex. Sprayen er mildt bedøvende så det blir enklere og mer behagelig å deep throate. Sprayen er drøy i bruk og fins i to varianter: Sweet Strawberry og Magic Mint. Slik bruker du Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray: Rist sprayen før bruk og sprut én sprut bakert i munnen. Du kan bruke Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray opp til 4 ganger om dagen.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jøss!
Anonymous - 13. mar. 2024
Siden jeg har både sterke oppkastreflekser og oppkastfobi, er det ikke alltid like gøy å leke oral lek. Jeg kjøpte sprayen mest for moro skyld og var skeptisk, men den fungerer mye, mye bedre enn forventet. En spray og bare noen minutter senere føles det som om det er bedøvet. Kan si at det er ikke bare jeg som er glad for det ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray
Anonymous - 13. mar. 2024
Har brukt den på samboeren min og jeg synes den gir ganske bra effekt i forhold til hvordan det var før. Men så kjører jeg veldig hardt og dypt og dere som gjør det vet at det som går ned må komme opp eller hvordan det var :). Men jeg har merket stor forskjell så derfor må jeg gi den 5* fordi Deep Throat er himmelen hvem vil ikke komme dit :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Prøvde sprayen med kjæresten min for en stund siden, fungerte superbra! Begge er fornøyde ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Et produkt du bare må ha! Jeg har alltid klart å deep throata uten hjelpemidler, men følte at jeg ville prøve dette produktet for å muligens gjøre det litt lettere. De gjorde virkelig det, det gikk så mye jevnere nå! Jeg er virkelig fornøyd :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Morsomt og annerledes
Anonymous - 8. oct. 2018
Jeg var litt skeptisk da mannen min syntes vi skulle prøve dette, men det er jo gøy å prøve noe nytt... Vi prøvde det med min, og det smaker helt fint, faktisk som tannkrem. Det fungerer veldig raskt, på den annen side forsvinner effekten også raskt igjen... Men ingen tvil om at det gjør en forskjell, jeg kunne ta 4 ganger mer av mannen min enn vanlig, noe han var ganske begeistret for... Måtte imidlertid ta 3 puffer kontinuerlig under samme blowjob for å holde effekten i gang. Så alt i alt et ok produkt som ga en morsom, frekk og annerledes opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Greit produkt.
Anonymous - 12. oct. 2018
Den med mynte smaker veldig vondt, men virker veldig raskt. Det er effektivt og fungerer fra det øyeblikket du sprayer det i halsen, men effekten avtar veldig raskt og du må blåse (i mer enn en forstand) flere ganger i løpet av samme handling. Alt i alt et ok produkt :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fungerer da
Anonymous - 13. mar. 2024
Smaken i seg selv er til å leve med (hvis du liker mint, siden sjokolade mint smaker mer som mint) og jeg er enig med Simone i at den virker i veldig kort tid, men den virker. Jeg innrømmer at verken jeg eller kjæresten min trodde det ville fungere, men det gjorde det. Veldig god
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful