Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Jumbo Jack MAN O' WAR var 1

Doc Johnson Jumbo Jack MAN O' WAR

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Jumbo Jack er ideell til deg som foretrekker realistisk stimulering, med ekstra fylde. Dildoen er 5 cm i diameter og 25 cm lang, som gjør den til en av de store dildoen her i Sinful.no shoppen. Jumbo Jack har et tydelig penishode og blodårer på overflaten, som gir deg en naturtro stimulering. Den er laget i fast, men bøyelig, PVC, som gjør den meget behagelig i bruk. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at den skal bli behagelig å innføre. Merk: Det finnes også en Giant Jumbo Jack dildo her i Sinful.no shoppen, som er enda større. 

MerkeDoc Johnson
Sub-brandBuilt in America
Produkt vekt (g)753
Full lengde (cm)25
Innførbar lengde (cm)19
Diameter (cm)5
PrimærmaterialePVC
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU13929
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Oppfylte mine forventninger
Leketųy - 27. aug. 2019
Hvis du liker litt kraftigere sexleker, er denne stor nok – men den er ikke en av de absurde meterlange penisene. Overflatedesignet er som det skal vęre. Du kan fųle det, men det er ikke noe som heter for mye. Designet er fint avrundet med myke kanter, og den har ingen unųdvendig skarpe hjųrner eller unųdvendig irriterende årer ment for enkelte brukere. Etter min egen erfaring er denne kanskje litt mer spenstig enn noen få andre av PVC (noen har vęrt valdig vanskelige), uten å vęre for lųs, men likevel passe fleksibel og fast, som gjųr at den lett kan holdes i hånden. . Sexleketųyer har noen mindre feil på overflaten. Ingen overflatesprekker, porųsitet eller klumper (som andre lignende stųrrelser og produkter fra andre produsenter), bare en liten og helt upåfallende "ruhet" som er merkbar under bruk, siden den skiller seg ut fra den glatte, svarte overflaten, i praksis er likevel stort sett en kosmetisk ting. Men det gjųr lite for å undergrave det ellers utmerkede produktet. Jeg synes denne er absolutt verdt prisen, jeg ville til og med sagt rimelig, og jeg vil definitivt prųve andre Doc Johnson-produkter i fremtiden.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful