Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve var 1

Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 189,00kr 160,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Mood Exciter er et lekkert onani sleeve for menn som gjerne vil ha ekstra myk og pirrende stimulasjon. Mood Exciter er laget av Doc Johnsons lekre Lifelike UR3 materiale, som sikrer deg en realistisk følelse.   Mood Exciter har to forskjellige strukturer innvendig. Den smale ende har mange myke nupper, som masserer penisen din. Den brede enden har en tydelige riller, som er veldig stimulerende.   Slik bruker du Mood Exciter Onani Sleeve: Smør vannbasert glidemiddel på både penis og sleevet, og før så sleevet ned over penisen din. Du vil merke den innvendige pirrende strukturen, i takt med dine bevegelser. Ønsker du en enda strammere følelse lager du bare et strammere grep med hånden.   Etter bruk bør du rengjøre ditt Mood Exciter onani sleeve med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. For å unngå at sleevet blir klissete med tiden, bør du jevnlig puddre sleevet med Doc Johnson UR3 pulver.   Mål: Mood Exciter Onani Sleeve er 12,5 cm høyt og 5,4-6,3 cm bred utvendig. Innvendig er sleevet 1,4-2 cm i diameter, men det kan strekkes til ca. 5 cm.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandMood
Full lengde (cm)12.5
Indre dybde (cm)2
Indre diameter (cm)2
Elastisk indre diameterJa
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU13754
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig bra til en billig pris
Atlas - 15. jan. 2019
Hylsen er enkel og veldig fin å bruke, både alene eller sammen med min kone som liker å bruke sleevet på meg. For henne er det et pluss at det ikke ser så vulgęrt ut som enkelte sexleketųy for menn gjųr. Jeg foretrekker noen dyrere produkter fra både Tenga og Fleshlight, i hvert fall for meg. En ting er imidlertid at det lukter veldig sterkt av en slags syntetisk vanilje. Men legger du den i en pose etter rengjųring så er det ikke noe problem. Veldig fint.
0
Anmeldelse Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve
Benny - 29. jan. 2014
Jeg har generelt vęrt fornųyd med dette produktet, materialet er flott i tekstur og strukturen inni gir mening og gir god nytelse. Imidlertid får dette produktet ikke bare positive ord, det tar litt tid å finne ut den enkleste måten å holde det på på grunn av pęreformen, og så min stųrste kritikk av dette produktet er at det lukter. Den har en veldig skarp lukt og den fortsetter å lukte slik. Derfor endte jeg opp med å oppbevare den i en plastpose slik at ikke hele skapet skal lukte. Men vil bare avslutte med min mest positive bemerkning; Jeg har oftevalgt dette produktet fremfor mitt Tenga flip-hull, som jeg anser som stor ros for et produkt til i underkant av 140kr.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful