TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder var 1

Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 49,00
Inkl. mva.

Oversikt

Doc Johnson Refresh Pulver er spesielt utviklet til alle Doc Johnson produktene, som er laget i det spesielle UR3 materialet.   Pulveret sikrer at UR3 materialet forblir mykt og realistisk etter bruk. Dersom du ikke bruker pulveret, risikerer du at materialet blir klissete.   Pudre sexleketøyet med Refresh Pulveret etter at du har rengjort det med varmt vann og mild såpe. Vi anbefaler også at du bruker en sexleketøys rengjøring, som f.eks. Sinful Clean. Når produktet er helt tørt etter rengjøringen påføres pulveret og neste gang er det så godt som nytt. OBS: Vi anbefaler IKKE at du bruker andre former for "pulver", som f.eks. mais- eller potetmel.
MerkeDoc JohnsonProdukt vekt (g)35IngredienserCornflowerFargeHvitEgenskaperVeganskSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, NederlandskSKU14545
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Myk og fin hud
Dette pulveret vil gjøre utseende og følelsen av leketøyet mye bedre, og det føles tilnærmet som ekte vare etter at pulveret ble påført. Mister T - 27. jan. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful