Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Sophia Rossi Pocket Pussy var 1

Doc Johnson Sophia Rossi Pocket Pussy

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pocket Pussy er en meget populær og veldig realistisk vagina.   Den både føles og ser ut som en vagina og gir deg følelsen av å ha sex med en ekte kvinne. Pocket Pussy er fremstilt av Doc Johnsons avanserte og naturtro UR3 virtuell skinn, og den både føles varm og myk under bruk.   Kontroller trykket rundt penisen din ved å klemme rundt på vaginaen med hånden din.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med Pocket Pussy for å gjøre opplevelsen så realistisk som mulig.   Hullet i Pocket Pussy går hele veien gjennom og er derfor enkel å rengjøre.   Produktet er produsert i USA.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandSignature Strokers
Produkt vekt (g)260
InkludertReparasjonssett
Full lengde (cm)14
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)6
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Russisk, Spansk, Tysk , Engelsk, Nederlandsk
SKU12658
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Innfrir forventningene
Steen - 26. jan. 2014
Som ny bruker av den typen "sexleketųy" var det med en hvis begeistring jeg bestilte produktet. Jeg må berųmme Sinful for både rask og diskré service. Hva forventer du når du bestiller et slikt produkt? Ingen tvil om at det er langt bedre enn "manuelt arbeid". Materialet er varmt og brukervennligheten er topp. Produktet har en svak sųt parfymelukt, som ikke forsvinner etter rengjųring. Men den rųde fargen forsvant. Noe jeg raskt fant ut er at materialet er så fleksibelt at man kan snu produktet på vrangen, noe som gjųr det utrolig enkelt å rengjųre. Til tross for en lav pris får man generelt inntrykk av at produktet er gjennomtenkt og av god kvalitet. Men hvor lenge det varer vil bare tiden vise.
0
Fantastisk produkt for pengene.
Lasse M - 13. aug. 2013
Doc Johnson Sophia Rossi Pocket Pussy har vęrt en stor overraskelse, på en veldig positiv måte. Laget av UR3 Skin, er produktet veldig behagelig og overraskende mykt (og veldig fleksibelt). Veldig enkelt, og derfor også veldig enkelt å bruke. Det bakre hullet brukes til å kontrollere hvor mye produktet skal 'suge'. En annen fordel med hullet bak er at det er veldig enkelt å rengjųre. Det eneste man kunne tenke seg å vęre et irritasjonsmoment er at produktet er laget av UR3 Skin, og har derfor ingen stabilitet som andre Pocket Pussys har. Det har imidlertid ikke vęrt et problem for meg. Produktet kommer uten glidemiddel, men jeg anbefaler på det sterkeste at du kjųper et glidemiddel som er beregnet på produktet. UR3 Skin er et relativt skjųrt produkt, så unngå å bytte ut glidemiddel med f.eks vaselin (da det tęrer på UR3 Skin). For prisen er dette et av de beste kjųpene du kan gjųre og jeg vil anbefale den til hvem som helst, spesielt som nybegynner når det kommer til Pocket Pussy, da er den helt perfekt!
0
Vakker
Anonymous - 3. dec. 2023
Bra og rimelig er litt stort
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt produkt til en rimelig pris.
Anonymous - 1. jun. 2024
Bare prøvd det noen få ganger, men er veldig fornøyd så langt. Veldig bra pris. Mye lettere å rengjøre enn jeg trodde. Lyder om det ganske høyt, så du må bruke det når ingen er i huset, eller dekke det med en pute fungerer også veldig bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful