Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 22,3 cm var 1

Doc Johnson The Realistic Cock UR3 22,3 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

The Realistic Cock UR3 er en 20 cm. lang dildo utformet etter en ekte penis. Den er håndlaget og derfor en svært detaljerik dildo og gir et virkelig naturtro look. Den har et flott utformet penishode, diskrete årer langs skaftet og et testikler.

The Realistic Cock er laget i materialet UR3 og det antibakterielle materialet Sil-A-Gel som gjør at den føles veldig realistisk - både myk og glatt på utsiden, samtidig som den er hard og fast.

Dildoen er utstyrt med en sugekopp i bunnen, så du kan ha hendene fri mens du leker med den. Den kan også benyttes sammen med strap-on-seler i alle Vac-U-Lock seletøy fra Doc Johnson.

Denne dildoen er ideell til deg som ønsker en fyldig og stor dildo, da den har en totallengde på 22,3 cm, hvor ca. 20 cm kan føres inn. Dildoens diameter er på 4,8 cm.

Etter bruk rengjør du den best under varmt vann, og påfør gjerne etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å opprettholde god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et kvalitetsprodukt
I< - 24. nov. 2015
En perfekt stųrrelse, god kvalitet, og fųles nesten som ekte hud. Litt mykere (slakkere) enn forventet. Alt i alt et kvalitetsprodukt.
0
Doc Johnson The Realistic Cock
Ikke spesifisert - 27. apr. 2019
Jeg har ikke noe dårlig å si om stųrrelsen eller fųlelsen den gir! Det er uheldig at: - Fargen beveger seg bort fra hodet på produktet. – Den lukter ubehagelig, men blir litt bedre etter vask. – Sugekoppen er ikke sterk nok for vegger, lųsner uansett materiale. Den holder seg bedre på flate overflater. Leveringen gikk knirkefritt og produktet var godt pakket inn.
0
Dildo
Thomas - 25. jul. 2018
Fint og realistisk utseende.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful