TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Double Lover Penisforlenger med Pumpe og Vibrator var 1

Double Lover Penisforlenger med Pumpe og Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Double Lover Penisforlenger er et genialt produkt, som gir begge stor nytelse under sex.  Settet består av et realistisk penissleeve, som settes ned over penis og som skaper et stimulerende vakuum rundt penis. Dere kan selv bestemme hvor mye vakuum det skal være med pumpen og kan minske trykket, ved å trykke på ventilen. På innsiden av sleevet er det nupper, som stimulerer penis. Partneren vil få ekstra stimulering av sleevet, som pumpes opp til ønsket størrelse. Det er en vibrator i spissen av sleevet, som gir ekstra nytelse og vibrasjonene styres med fjernbetjeningen, som følger med. Sleevet er utvendig 20,5 cm langt og 13,5 cm dypt innvendig. Double Lover er også ideell for menn med ereksjons problemer. Vi anbefaler at dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for å få absolutt best opplevelse. Fjernbetjeningen bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Greit
Generelt er den helt grei.. Den har noen problemer med å holde seg på i begynnelsen til du får taket på det... Vibratoren er fantastisk og pumpen fungerer fint ... Les mer
debbie - 3. feb. 2014

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful