TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Dr. Laura Berman Intimate Basics Dilatorsett  var 1

Dr. Laura Berman Intimate Basics Dilatorsett

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 439,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Dr. Laura Berman Intimate Basics Dilator er et sett med alt utstyret du trenger for å få en sterk og sunn bekkenbunn. Samtidig kan treningen både bli lekende og lystig.

Settet er utviklet av kvinner til kvinner, så det er virkelig tenkt over utforming, design, funksjon og innpakning - alt for å gi deg en god opplevelse.

Treningssettet består av en basis vibrator og tre utskiftbare hoder i tre forskjellige størrelser, så du har noe å velge mellom for å skape ulikt treningsnivå. Vi anbefaler at du starter med det minste hodet, som du innfører og klemmer rundt, for å starte med å merke hvor sterk din bekkenbunn er. Etter litt tid med trening, kan du skifte til det mellomste hodet, som krever flere muskler, og til sist det største.

Utover de utskiftbare hodene følger det også med et sleeve i myk gummi med knopper, som passer til alle de tre hodene. Dette kan brukes til stimulasjon og nytelsesfull lek. Settet er altså perfekt både til trening og til stimulasjon.

Vibrasjonene styres enkelt fra bunnen på det lille dreiehjulet. Du kan få enda mer ut av oppelvelsen ved å påføre litt glidekrem på hodene, før du fører dem inn.

Dilatorsettet er vanntett, så du kan ta det med deg i dusjen eller i badekaret. Det er derfor også enkelt å rengjøre: vask det i varmt vann, og benytt gjerne en sexleketøysrengjøring etterpå, for å sikre god hygiene.

Settet er utviklet av Dr. Laura Berman, som er en av USAs førende sexeksperter og parterapeuter.

Dilatorsettet krever 2 AA-batterier, som kjøpes separat.

MerkeCalExoticsSub-brandDr. Laura Berman CollectionInkludertDilatator sett, HylseStrømkilde2 x AA (Ikke inkludert)VibrasjonshastigherMultispeedPrimærmaterialeABS-plastFargeLyserosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Tysk , Italiensk, Engelsk, Fransk, Nederlandsk, Dansk, RussiskSKU14999
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utmerket for trening av bekken og skjede
Jeg bruker produktet til å trene bekkenet og skjeden, da jeg lider av Vulvodynia. Produktet er av plast, men det fungerer fint og det er lett å rengjųre. Håndta... Les mer
Brownie - 12. jan. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful