TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
ElectraStim ElectraLoops Rubber Electro Cock Rings var 1

ElectraStim ElectraLoops Rubber Electro Cock Rings

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 549,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
ElectraStim Electro Stimulation Conductive Gel 60 ml
kr 179,00
Inkl. mva.

Oversikt

ElectraStim Elektro Penisringer kan kobles til ditt elektrosex apparat, slik at du kan få elektrisk stimulering.  Den ene ringen settes ned over penis og den andre rundt pungen, deretter strammer du dem, til de sitter som de skal. De kan passe til en penis opp til 7 cm i diameter. Penisringene er laget av gummi, slik at de vil utvide seg når du får ereksjon. Når ringene er på plass, kobler du til ledningene fra apparatet og du kan deretter nyte de stimulerende impulsene. Produsenten anbefaler at du kobler én ledning til hver av penisringene og IKKE begge ledninger til én penisring, for å få en langvarig nytelse. OBS: Penisringene passer til bl.a. Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box, som selges separat og finnes her i Sinful.no shoppen. Hvis du allerede har et apparat, fra f.eks. en annen produsent, skal apparatet ha 2 mm han-stikk, for at du kan bruke penisringene. Du er alltid velkommet til å kontakte oss, hvis du er i tvil om noe. 

MerkeElectraStimProdukt vekt (g)15Elastisk indre diameterNeiPrimærmaterialeGummiFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeTysk , Spansk, Nederlandsk, Italiensk, Engelsk, FranskSKU12647
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkel å montere.
Materialet er behagelig å ta på og de er rimelig enkle å stramme, men når du fųrst har smųrt på glidemiddel kan det vęre vanskelig å få strammet dem ytterligere... Les mer
Preben - 12. aug. 2013

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful