TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Electrastim

ElectraStim er et engelsk sexleketøysmerke som har spesialisert seg på elektrisk stimulering. ElectraStim benytter seg av neuromuskulær stimulering for å sette fart på tingene, og sortimentet inneholder blant annet buttplugs og penisringer.

Elektriske ElectraStim er førende innen elektro sex

ElectraStim gir elektrisk glede

Når man sier elektro sexleketøy, skal man også si ElectraStim, hvis ikke er det noe du har oversett. For ElectraStim er nemlig førende innen markedet for elektrosexleketøy og elektrosex. Elektrisk stimulering har vært der like lenge som vi har hatt elektrisitet. Det er bare de færreste som vil innrømme det. Og hvorfor er det sånn? Gjør det ikke vondt å få et ordentlig slag over fingrene når man rører ved noe som fører strøm? Hvorfor i all verden skulle noen tenne på det?

Ikke desto mindre er det sånn at mange tender på nettopp dette, og det er nettopp denne målgruppen ElectraStim har zoomet inn på og produsert sexleketøy til. Sexleketøy som stimulerer alle sansene gjennom små elektrosjokk, og de er faktisk lykkes utrolig godt med det. For eksempel produserer de et onanirør til menn som kombinerer støt og pulserende bevegelser som gir helt fantastiske og dybdegående orgasmer igjen og igjen. Det er et anbefalelsesverdig elektroprodukt som vi kun har rosende ord å si om her hos Sinful. Liker du det enda mer intenst og sjokkerende, har vi penisringer som kan kobles til strøm, og det skal sies at det også føles meget kinky.

Elektrosex er for alle

Mot alle odds og sunn fornuft, er elektrosex faktisk for alle, og man skal ikke nødvendigvis bli overrasket over hvor lekende og lett det egentlig er å finne sine egne grenser innen elektrosex. Alle kan være med, men kjøp for all del noe skikkelig elektrosexleketøy fra ElectraStim i stedet for å leke med stikkontakten. Det er ikke morsomt lengre når det ikke er liv i partneren lengre, så vær for all del forsiktige når dere leker med strøm.

Hvis man skal i gang med å leke med elektrosex, skal man selvfølgelig ha tak i det rette utstyret. Hos Sinful har vi en masse pirrende elektrosexleketøy i vårt mangefasseterte sortiment. F.eks så har vi en ElectraStim SensaVox Power Box. I denne boksen finnes alt du trenger til en frekk, pirrende og elektrisk aften. Du kan evt. kombinere powerboksen fra ElectraStim med en gel som er spesielt utviklet til bruk sammen med elektro sexleketøy. Geléen er designet utelukkende til utvendig bruk, og smøres på de steder hvor elektrodene festes. Geléen forsterker hermed impulsene og de pirrende stimuleringer.

Vær varsom med elektrosexleketøy

Selv om det er frekt og litt farlig, og nok nettopp derfor gjør at så mange folk og fetisjister elsker det, er det også noe man skal ha respekt for. Elektrisitet er uansett hvordan man benytter seg av det ikke noe man bør leke med, med mindre man vet hva man gjør eller leker under kontrollerte forhold. Dette kan ElectraStim hjelpe deg og din partner med. Uansett om partneren, slaven, din underdanige slave eller bare elskeren skal ha en tur med elektro sexleketøyet, kan vi hjelpe deg til orgasme med støtende impulser de helt rette stedene.

Uansett om man tenner på elektrosex eller ei, er det fasinerende at det finnes mennesker som lever og ånder for elektrisk sex. Hos Sinful forstår og deler vi begeistringen. Det er virkelig forspill, forføring og sex på en helt ny og nyansert måte. Det er spennende og frekt at man ikke vet hvor stort trykk av impulser som kommer ens vei, og alt ettersom hvor kinky man er, kan man jo plassere elektrodene på forskjellige steder på kroppen. Mange liker for eksempel å plassere dem omkring skjeden, penis, pungen, ballene og brystvortene. Det er bare å komme i gang og begynne utforske med ElectraStim.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful