TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
ElectraStim Single Electro Wartenberg Pinwheel var 1

ElectraStim Single Electro Wartenberg Pinwheel

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 659,00
Inkl. mva.

Oversikt

ElectraStim Elektro Pinwheel er et pirrende hjul med pigger, som kan brukes sammen med ditt ElectraStim apparat. Hjulet er perfekt til dominansleker og for deg som liker smerte, eller som nyter å være den dominerende. Når du setter strøm til skaftet, strømmer det pirrende elektriske impulser fra hjulets pigger.  Når du kobler pinwheelet til apparatet, skal det ene stikket (han-stikket) kobles til skaftet og det andre stikket skal settes til en elektrode, som klistres på huden til den som blir pirret med piggene. Et elektrosex apparat har alltid to utgående han-stikk.

Merk: Elektro Pinwheel fungerer KUN hvis den brukes sammen med et elektrosex apparat og elektroder.

OBS: ElectraStim Elektro Pinwheel passer sammen med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box, som du også finner her på Sinful.no. Hvis du allerede har et apparat, fra f.eks. en annen produsent, skal apparatet ha 2 mm han-stikk, for at du kan bruke dette pinwheelet. Du er alltid velkommet til å kontakte oss, hvis du er i tvil om noe. 

MerkeElectraStimProdukt vekt (g)60InkludertOppbevaringsposeFull lengde (cm)17.5Diameter (cm)3PrimærmaterialeBelagt MessingFargeSølvAnbefalt glidemiddelAlle typerSpråk på emballasjeSpansk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Engelsk, ItalienskSKU12649
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ertende smerte
Det er uutholdelig smertefullt og nettopp fordi man aldri vet når og hvor kraftig den elektriske påvirkningen fra hjulet, men er sikker på at den kommer, er det... Les mer
Saye - 26. aug. 2013

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful