Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ElectraStim Rocket Large Metal Electro Dildo var 1

ElectraStim Rocket Large Metal Electro Dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du å bli pirret av elektriske impulser, samtidig som du blir "fylt", så er ElectraStim Rocket Electro Dildo et godt valg.

Den stimulerer deg innvendig med små elektriske spenninger, hvilket selvfølgelig gjør onaniopplevelse ekstra kinky. De elektriske impulsene kan merkes langs hele skaftet og vil gi deg intense sammentrekninger og dype orgasmer.

Dildoen har et lineært design, hvilket sørger for at du mottar elektriske impulser uansett hvor langt du fører dildoen inn. Du kan med fordel føre dildoen inn dør du aktiverer de elektriske impulsene; deretter kan du bare øke intensiteten så langt du ønsker. Dildoen kan brukes uten et elektroapparat.

ElectraStim Rocket er laget av metall, men den har et skaft med gummibelegg i bunnen; det kan du holder dildoen uten å få støt. Den kan føres 16,5 cm inn, og skaftet har en diameter på 3,4 cm. For å få glede av de elektriske impulsene, må du bruke et elektroapparat, f.eks. et fra Mystim og Rimba.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful