Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasm Tales Tidal King Octopus Anal Plug 14,5 cm var 1

Fantasm Tales Tidal King Octopus Anal Plug 14,5 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dykk ned i et hav av nytelse med Fantasm Tales Tidal King Octopus Anal Plug! Den er fylt med fantastiske små detaljer og har teksturerte sugekopper som dekker overflaten og skaper en pirrende følelse ved hver bevegelse.

Det pæreformede hodet er dekket av pirrende rygger og lykksalige ujevnheter, mens de kilende tentaklene ved basen gir et ekstra lag med stimulering.

Når du står ved vannkanten, mens solnedgangen kaster sitt gylne skjær over det stille havet, kjenner du forventningen. Det er noe annerledes med denne kvelden, noe magisk som henger igjen i den salte luften.

Og så, som om det var et svar på din stille lengsel, dukker det opp et skimrende lys på vannoverflaten, som blir klarere for hvert øyeblikk som går. Du vasser ut på grunt vann med hjertet bankende av spenning og nysgjerrighet.

Og så, som en forførende sirene, stiger Tidal King Octopus opp fra dypet - et mytisk og fantasifullt vesen. Med sitt menneskelignende ansikt og fristende tentakler strekker den seg mot deg. Følelsen av de teksturerte sugekoppene får det til å riste av nytelse nedover ryggraden. Hver berøring er elektrisk, og med et vitende smil lokker den deg til å følge etter mens den glir uanstrengt ned i dypet.

Under overflaten omsluttes du av en verden av følelser som du aldri før har opplevd maken til. Blekksprutens tentakler kjærtegner hver centimeter av kroppen din og pirrer deg til du blir oppslukt av en sult du ikke ante eksisterte.

Fortapt i lidenskapens vold gir du deg helt over til øyeblikkets ekstase. Og etter hvert som natten går, nyter du de dekadente gledene ved dette forbudte møtet, vel vitende om at du aldri kommer til å se på havet - eller deg selv - på samme måte igjen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful