Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Bærbare Sex Maskin var 1

Fetish Fantasy Bærbare Sex Maskin

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 3 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Bærbare Sex Maskin er ideell til deg, som ønsker stor nytelse med minimal innsats.  Sexmaskinen leveres med to utskiftsbare dildoer og en dildo vibrator, som også fungerer som fjernkontroll og styrer maskinens bevegelser. Alt du trenger å gjøre er å montere den dildoen du lyster og sette maskinen i stikkontakten, så kan du nyte stimuleringen så lenge du vil. Maskinen er totalt 20 cm lang, 14 cm bred og 11 cm høy. Det er stropper på begge sider av maskinen, som f.eks. kan holdes med føttene, hvis du vil nyte sexmaskinen håndsfritt. Du kan også feste Sexmaskinen fast på glatte jevne overflater, ved hjelp av de fire sugekoppene som er i bunnen. Dildo vibratoren er 18,2 cm lang og 3,8 cm i diameter. Bevegelsene til maskinen styres via et hjul, som er på dildo vibratorens forside.  Den lilla dildoen har en bøyd spiss, som gjør den velegnet til G-punkts stimulering. Dildoen er laget i et mykt og fleksibelt materiale, er 17,5 cm lang og har en diameter på 3,8 cm. Dildoen er laget i et fastere materiale og har en naturtro form, som gir deg ekstra pirrende stimulering. Dildoen er 4,2 cm i diameter og 18 cm lang. Den Bærbare Sexmaskinen leveres i en bag med lås, en killefjær, et blindfold, 29 ml vannbasert glidemiddel og 29 ml sexleketøys rengjøring.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)1300
InkludertDildoer, Dildovibrator, Kilefjær, Pose
Full lengde (cm)21
Innførbar lengde (cm)18.3
Diameter (cm)4.2
Bredde (cm)18.3
StrømkildeEuroplugg
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Italiensk, Russisk, Fransk, Tysk , Nederlandsk, Spansk
SKU14457
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk maskin
Fer - 24. feb. 2019
Diskret pakke, Veldig fornøyd med maskin, jeg var litt usikker i begynnelse mtp det var kun 7 cm støt med jeg synes at det var mer en nok. Det er bare nytelse å kjenne dildo og kan leke med vibrator også
Fin liten sexmaskin
P & A - 18. dec. 2014
Liten, hendig sexmaskin. Dildoene er en passende stųrrelser. Virkelig morsomt og spennende leketųy med mange alternativer. Har brukt den en gang og den startet bra, men adapteren passer ikke til danske stikkontakter. Strųmmen til maskinen går i stå. Det vil si at kraften kommer og går og ųdelegger derfor leken. Avslutningsvis: et altfor dyrt leketųy som ųdelegger og ųdelegger leken, i stedet for å gjųre den mer spennende.
0
Anmeldelse
Joonas - 21. dec. 2019
Hei. Sexmaskinen fungerer perfekt, bortsett fra at ledningene ikke ser ut til å holde seg ordentlig festet. For min del er begge de kunstige penisene for store. Men jeg fikk festet en annen dildo på maskinen. Er det mulig å kjųpe andre kunstige peniser som er mindre til maskinen?
0
En favoritt!
Susanne - 10. may. 2019
Helt fantastisk produkt. Morsomt å kunne endre til forskjellige stųrrelser og former på dildoer. Du kan kjųpe dildoer separat som har hull og en adapter som passer til maskinen, samt dildoer. Kan vęre morsomt å bruke med en partner eller bare for et herlig ųyeblikk alene. Samboeren min vet ikke at jeg eier en, men noe må jeg holde hemmelig ;)
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful