Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Extreme Sexmaskin var 1

Fetish Fantasy Extreme Sexmaskin

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter dere etter den perfekte sexmaskinen til parbruk, som er spesielt utviklet til reisebruk?

Extreme Sexmaskin fra amerikanske Fetish Fantasy kommer med tilbehør til både henne og ham, så det er store mengder pirrende fornøyelser til dere begge to.

Han kan nyte den deilige mastrubatoren med stramt analhull, mens hun kan velge mellom hele to King Cock dildoer i det ytterst realistiske Fanta Flesh Materialet. 

Lek dere gjennom maskinens vibrasjonsvariasjoner, som styres enkelt via den trådløse fjernkontrollen, mens dere utnytter mulighetene for frekk bondage og dominansleker, som settets øvrige tilbehør byr på.

Det følger nemlig med både metallhåndjern, blindfoldmaske av lær og en "spank me" paddle. I tillegg følger det med en mobilholder, slik at du kan nyte en erotisk film ved frekk sololek.

Diskré, praktisk transportbag og universal strømadapter gjør denne maskinen optimal til reisebruk, til enkel oppbevaring og til dere som ikke vil la plassmangel holde dere tilbake fra å utforske den spennende verden, som Sexmaskin tilbyr dere.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For forretningsreisende
Anonymous - 13. mar. 2024
Fetish Fantasy har nok en gang overgått seg selv med denne plastbiten av begjær. Ekstremt lett å ta med seg, og sugekoppene fester seg godt til både tre og glass. I jobben min reiser jeg jevnlig, og med denne i håndbagasjen kommer jeg lenger enn en flytur noensinne kunne gjort.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful