Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Fetisj-maske Spandex var 1

Fetish Fantasy Fetisj-maske Spandex

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne frekke spandexmasken fra Fetish Fantasy er ideell for deg som elsker dominansespill og fetishkostymer.   Den elastiske masken omfavner stramt rundt ansiktet ditt - kun munnen og øynene er synlige.   Masken er latexfri. Den er one size og passer til de fleste.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
flott
Anonymous - 5. jul. 2020
flott
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En maske for mange anledninger...
Anonymous - 11. sep. 2012
Fetish Fantasys spandexmaske er et flott krydder for rollespill hjemme med kjæresten/partneren/ektefellen, og anbefales på det sterkeste hvis du har lyst til å gå på fetisj- eller voksenkostymefest en kveld. Masken kan enkelt brukes i andre kostymesammenhenger enn de rent erotiske. Masken har et one-size-fits-all-materiale og sitter godt rundt kvinnens hode og ansikt. Materialet er av veldig behagelig kvalitet. Jeg har ikke gitt masken 5 poeng for superkinky, da jeg synes den er enda bedre enn det: Det er en maske for mange anledninger (kinky og ikke-kinky), så et midtpunkt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Masker
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er veldig fornøyd med masken. Den er ikke varm å ha på (OMG), materialet er mykt og former seg etter ansiktet. Det er mulig å ha håret (jeg har hår) inni masken også, uten at det blir stygt, man må bare sørge for å fordele det jevnt, eventuelt med det samme man legger under parykker (ser ut som en liten nylonstrømpe til håret), så fungerer det veldig bra. Den eneste ulempen med masken er at den har en søm tvers over pannen og nesen. Hvis du bruker masken for lenge, kan den etterlate merker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful