Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Glide Dildostang var 1

Fetish Fantasy Glide Dildostang

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Glide Dildostang med fjær er det perfekte hjelpemiddelet for deg som gjerne vil ha mer frihet når du leker med dildoen din. Stangen virker som en slags forlenger som dildoen settes fast på, og med den åpner det seg en ny verden av muligheter for dildolek. Man kan bli fristet til å kalle Fetish Fantasy Glide for en sexmaskin, der du selv er motoren! Bruk Fetish Fantasy Glide Dildostang i misjonærstillingen, doggy style, stående, ligegnde, knelende eller bakfra - enten alene eller sammen med en partner. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke den. Fetish Fantasy Glide Dildostang har en innebygd fjær virker etter samme prinsipp som en hoppestokk som fjærer når den blir presset mot gulvet, veggen eller lignende. Den enden av dildostangen som brukes til fjæring er montert med en gummikloss som sørger for at overflater ikke blir skadet. Den andre enden av Fetish Fantasy Glide ender i to håndtak som gjør stangen lett å bruke. Det er både et EZ-Grip-håndtak som går i ett med stangen, og ett påmontert håndtak på siden av stangen. Sammen med Fetish Fantasy Glide får du både et blindfold og to forskjellige dildoer som du kan skifte mellom. Begge dildoene er 100% ftalat-fri og skal skrus fast på dildostangen før bruk. Den tynne og litt kjegleforma dildoen passer godt til analsex, mens den glatte dildoen passer til både vaginal- og analsex.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful