Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Japansk Bondagetau 10,5 meter var 1

Fetish Fantasy Japansk Bondagetau 10,5 meter

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Japansk Bondagetau er et silkemykt tau som føles svært behagelig mot huden.   Tauet er 10,5 meter langt, og gir dere mange muligheter til å eksperimentere med pirrende bindeleker.

Tilgjengelig i flere farger.   OBS: Tauet er IKKE laget av ekte silke, men av bomull.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig, mykt og behagelig
L - 30. may. 2018
Tauet er mykt og behagelig. Din partner eller du vil elske kontakten mellom tauet og huden. Dere kan selv velge hvilken farge tauet skal være, for å få det ekstra kinky. Tauet er i en fin lengde, så man kan binde sin partner i akkurat den posisjon man ønsker. Med en så god pris går man virkelig glipp av en god deal, hvis man ikke investerer i dette tauet. Det er en liten negativ side med tauet, og det er at det flasser litt av det, og endene kan falle av, men tauet vil likevel holde seg godt hvis man bruker det ofte og ikke belaster det for mye.
Godt mot huden
Jesper - 30. may. 2018
Ikke så mye å si, annet enn at vi er veldig fornøyde med dette tauet - deilig mykt mot huden.
Deilig
Connie - 30. may. 2018
"Det er mykt og behagelig, det biter ikke når man bruker det. Man kan være bundet fast lenge, uten at man føler ubehag, fordi det er så mykt som det er. Så prøv det - dere vil ikke angre."
Fult ut fornøyd
Valshoreil - 30. may. 2018
Hadde tidligere brukt silkebånd, men dette tauet er veldig godt og særlig til den prisen. Hun kunne være bundet fast i flere timer, uten at det kom merker, og likevel bundet så godt fast at hun ikke kunne røre seg. Fra mitt perspektiv var dette godt å arbeide med, det hadde en fin lengde til kreative oppbindninger ;) Så det skal jeg kjøpe noe mer av, neste gang jeg bestiller.
Utmerket til prisen
ML - 30. may. 2018
"Tauet er silkemykt og veldig behagelig å ha på. Det er perfekt til både mild bondage og til mer kinky bindeleker. Tauet er veldig deilig mot huden - men har dessverre hatt en tendens til å rakne litt i endene. Ikke så mye at det er av betydning for brukbarheten eller den myke følelsen, men kun den estetiske dimensjonen trekker ned, særlig hvis det skulle brukes til en fotoshoot."
Godt kjøp
Henrik - 30. may. 2018
"Det var godt å komme i gang med å leke med tauet, og det føles deilig mot bar hud. Kan klart anbefales! Sølvtapen i endene er på sin side ikke noe å skrive hjem om, da de egentlig trekker tauet ned i kvalitet når man kikker på det."
Det e dårlig
MK - 18. jan. 2020
Det er et bomullstau. Og den gjųr det andre bomullstau gjųr. Det er fint og mykt og ser veldig bra ut med shibari. Dessverre kan en "60m" versjon av den ikke kjųpes i andre farger enn svart, noe som er veldig synd. Siden det er bomull kan knuter strammes litt når de trekkes, så ha saks i nęrheten.
0
Ok pris, ok produkt, men er mega kinky!
Kinkster - 25. aug. 2019
Endene er bare satt sammen med tape og tauet er ikke for tykt eller tynt og elsker fųlelsen av det: D
0
Bra for prisen
Paret - 27. nov. 2018
Fin lengde på tauet, men endene så ut som små pressede metallbiter
0
Bra for huden
Jesper - 30. mar. 2016
Ikke så mye å si; vi er helt fornųyde med tauet, det er deilig mykt mot huden
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful