Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Kraftig Hogtie-sett var 1

Fetish Fantasy Kraftig Hogtie-sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bind hverandre opp med dette kraftige og veldig holdbare Fetish Fantasy Kraftig Hogtie-settet.   Bruk f.eks. settet ved at den ene av dere ligger på magen med hendene og føttene bindt bak ryggen.   Settet består av i alt 4 mansjetter, til hender og håndledd, som er fremstilt i myk neopren og derfor meget behagelige å bruke. Mansjettene settes fast på den O-ringen, som medfølger, med metall- karabinkrokene og de kan enkelt fjernes fra ringen igjen.   Mansjettene er dessuten justerbare. De festes med en metallspenne og kan innstilles i 5 forskjellige huller.   Settet gir dere mulighet for et hav av forskjellige stillinger, og med det medfølgende blindfoldet får dere en ekstra liten vri på leken.   Når man bruker blindfoldet, vil selv den minste berøring føles veldig intens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjøp skinn/imitert skinn
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse er inaktive. De holder ikke engang et finanspapir i lenker. De er elastiske.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Ganske ok produkt, ikke god kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et godt kjøp for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Som du ser, består settet av tre deler. Et midtstykke, to håndleddsmansjetter og to ankelmansjetter. Midtstykket er en stor O-ring med fire nylonstropper. Stroppene festes deretter til karabinkroker med karabinkroker. Kvaliteten er god og holdbar, vi var litt nervøse for holdbarheten til metalldelene, men det har ikke vært noen problemer. Det eneste vi savner, er et håndtak for å åpne karabinkrokene, noe som kan være litt tungvint i kampens hete. Nylonstroppene kan beveges fritt rundt O-ringen, noe som gir deg fleksibilitet til å bruke ett par mansjetter og feste dem til et annet par. Håndledds- og ankelmansjettene er like, ankelmansjettene er bare litt større. Mansjettene er laget av samme type nylon som alle andre nylonstropper du kan kjøpe i et byggevarehus. Det er slitesterkt, men dessverre også ganske skarpt på sidene. Heldigvis er de foret med neopren, så dette er ikke noe problem i praksis. Nylonen gir imidlertid materialet en litt "billig" følelse. Mansjettene festes som et belte. Det fungerer, men på grunn av nylonet føles det igjen litt billig. Mansjettene festes til andre gjenstander med en D-ring. Mansjettene er overraskende behagelige å ha på, men med tidens tann holder ikke lykken lenge. Kantene på nylonet vil irritere og ta fokus etter hvert som settet brukes. På plussiden sørger neoprenen for at blodsirkulasjonen ikke forstyrres. Vi kjøpte settet i kombinasjon med bedstraps, dels fordi mansjetter ikke følger med, men også fordi midtstykket gir en utrolig fleksibilitet. Det gjør bare leken litt bedre og gjør det mulig å leke mer med den. Settet har gitt oss mot til å kjøpe et litt dyrere og stiligere sett på sikt. Vi har ikke revet og dratt vilt med settet, men det holder en person godt på plass. Kjøp det fordi du vil utforske denne spennende siden av samlivet, som nybegynnere har vi hatt mye moro med det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
ok utstyr
Anonymous - 13. mar. 2024
Rask levering, ingen problemer. Utstyret kunne imidlertid vært mer solid og robust laget. Det virker ikke som om det tåler mange tunge turer i høyet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Et godt kjøp som er enkelt å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet virker som super kvalitet. Mansjettene er ganske enkle å sette på og deretter enkle å hekte på midtstykket. Det er definitivt et godt kjøp som kan brukes i mange stiler. Det er imidlertid verdt å nevne: mansjettene belastes ved å sette inn en metallsplitt gjennom nylonbåndet. Etter to gangers bruk kunne man tydelig se hvor de var festet, og jeg er bekymret for hvor lang tid det tar før nylonbåndet går i stykker - det er ikke sikkert det er noe problem, det vil tiden vise.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful