Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Mega Oppblåsbar Ass Blaster 32 cm var 1

Fetish Fantasy Mega Oppblåsbar Ass Blaster 32 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kan det ikke bli ekstremt nok? 

Med denne oppblåsbare dildoen, Mega Ass Blaster, har Fetish Fantasy ønsket å lage en enda større og enda villere analdildo. 

Før dildoen med sin gode størrelse opp bak, og veguler videre selv hvor mye den skal utvides ved å trykke lett på gummiballen. 

Du kan også overlate kontrollen til en partner, og la Ass Blaster inngå som en pirrende del av dominansleker. 

Med en lengde på 32 cm og diameter på 7-8 cm i ikke-oppblåst tilstand er det snakk om et ytterst potent stykke sexleketøy, som primært henvender seg til den erfarne analentusiasten som ikke kan få fylde nok. 

Ass Blaster kan blåses opp til nesten dobbel størrelse. Quick-release ventilen sikrer at du raskt kan få luften ut av dildoen når du er tilfredsstilt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kunne vært mer rigid
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bestilte dette produktet til kjæresten min som bor et annet sted, fordi hun ønsker å åpne anus ordentlig med en stor pumpbar dildo. Så dette var hennes valg og hennes ønske, som jeg oppfylte. Dessverre er det fortsatt vanskelig å gi en omfattende anmeldelse, fordi dildoen er så løs at du må åpne anus mye mer med et annet instrument for å få den inn. Så langt har hun brukt en stor anuspinne, og hun har allerede kommet ganske langt med å åpne den. Men selv det å rulle dildoen på langs hjelper ikke ennå, fordi materialet er så løst. Jeg vet ikke om jeg klarer å få den inn da, han gleder seg veldig til å kjenne den pumpes opp i seg. Jeg tror at hun som stor kvinne ikke vil klare å få den inn selv, men vil trenge hjelp fra noen andre. Opphissende som et produkt, men siden jeg ikke har hatt sjansen til å prøve det ordentlig, er det derfor jeg bare gir det så mange stjerner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful