Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler var 1

Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler, kan brukes til to ting. De kan brukes alene til seksuell tilfredsstillelse, eller sammen med partneren din, eller til effektiv bekkenbunnstrening. De har en speilblank overflate i gullfarge.

Ben Wa kulene har en liten diameter på 2 cm, som gjør dem vanskelige å holde oppe. Derfor er de velegnet til deg som allerede har erfaring med vaginakuler og ønsker en større utfordring. Når du legger kulene inn, vil du merke hvordan de arbeider, som kan være veldig stimulerende. Start liggende, med kulene inne i deg, mens du lager knipeøvelser. Når du blir sterk nok, kan du gå rundt med dem. Hvis du vil lese mer om bekkenbunnstrening, kan du lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg.

Det er ingen problem å få dem ut, for de vil falle ut hvis du setter deg på huk og presser med bekkenbunns musklene. Du kan eventuelt bruke et par fingre som hjelp. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ben-Wa Training Balls
Kvinne 40 - 30. aug. 2020
Kulene er overraskende små og av meget hųy kvalitet. De fųles tunge i hånden, men det gjųr dem ikke vanskelige å håndtere når du ųver. Jeg har lagt merke til at treningen merkes langt inn i magemusklene, noe som er absolutt positivt. Jeg anbefaler den!
0
Fantastiske Ben-Wa Geish kuler
PerfectEnjoy - 3. jan. 2020
Jeg er veldig vant til å trene med disse Ben-Wa-kulene, og jeg liker dem. Disse Ben-Wa kulene er flotte for å trene bekkenbunnsmuskulaturen, og jeg fųler meg ganske stimulert og er fornųyd. Anbefales!
0
Nydelige Ben-Wa kuler
Aksena - 3. jan. 2020
Disse Ben-Wa treningskulene er flott trening for bekkenbunnen. De hjalp meg med å trene musklene mine, og jeg fųlte meg veldig stimulert og fornųyd.
0
Perfekt
Peter - 23. dec. 2019
Konens vurdering var helt utrolig. Enkel å bruke og akkurat passe vekt for å gi akkurat riktig mengde motstand.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful