Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Multispeed Vibrerende Brystklemmer var 1

Fetish Fantasy Multispeed Vibrerende Brystklemmer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pirrende brystklemmer med en flertrinnsvibrator som sender sensasjonelle vibrasjoner til brystvortene dine.   Du kan stramme klemmene som du ønsker. Silikontuppene sørger for at klemmene holder seg på plass.   Klemmene er 100% vanntette og hver har en vekt på 35 gram.   Bruker 2 x LR1 batterier (inkludert).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bortkastede penger
Prųv-Knud - 29. aug. 2014
Klemmene hųrtes ellers veldig spennende ut, men det var en kjedelig opplevelse ... De klemmer selv om skruen som justerer styrken ikke er skrudd fast. Vibrasjonene holder seg i boksen med batteriet enten du står, ligger eller sitter. Definitivt en TURN OFF! kan ikke anbefales i det hele tatt.
0
Ingen vibrasjoner
MC - 21. nov. 2013
Selve klemmene er fine og solid laget og innstillingsmulighetene er gode. Disse er gode å ha! På den annen side fungerer ikke selve vibrasjonsdelen for oss i det hele tatt. Den lille blokken med batteriet nynner lystig derfra, men ingen av vibrasjonene når klemmene. Det er mulig det vil fungere for andre, men her kommer de nok ikke til å brukes lenger og vi hadde vęrt bedre tjent med noen vanlige brystklemmer.
0
Brystvorteklemmer
Erik - 5. dec. 2019
Veldig vanskelig, spesielt for noen som er veldig involvert i BDSM, men det er veldig vanskelig å bytte batterier fųrst og fremst fordi det er veldig uvanlige batterier i mindre skala enn AAA, men er ikke et flatt batteri. Da er det veldig vanskelig å åpne vibratorene for å sette inn batteriene.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful