Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Nipple Suckers til Brystvortene var 1

Fetish Fantasy Nipple Suckers til Brystvortene

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Nipple Suckers til Brystvortene er et sett svarte og brukervennlige sugekopper for deg som vil ha stimulert brystvortene. Sugekoppende har en større størrelse enn mange andre, så de danner et ekstra godt vakuum når de er satt på. Det er viktig at du prøver deg frem og lytter til kroppen. Settes de riktig på kan de sitte en hel dag, så du må være oppmerksom. Sugekoppene fra Fetish Fantasy kan brukes både av ham og henne. Slik bruker du Fetish Fantasy Nipple Sucker: Fukt brystvortene dine. Klem sugekoppen sammen og plassér åpningen på brystvorten og slipp. Sugekoppen vil suge seg fast nå.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftig sugeevne!
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse sugekoppene har en overraskende sterk sugeevne. De kan imidlertid enkelt graderes etter hvor mye du trykker på dem før du påfører dem. Gir en overraskende pirrende følelse ved påføring. Kan også brukes andre steder på kroppen. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gode sugekopper
Anonymous - 13. mar. 2024
Venninnen min fortalte meg at hun bruker disse sugekoppene når hun onanerer, og jeg tenkte at jeg måtte prøve det. Jeg elsker å ha brystvortene mine klemt under sex, og jeg tror dette er en fin måte å få litt av den følelsen når jeg leker alene. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful