Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Nipple Vises Brystklemmer var 1

Fetish Fantasy Nipple Vises Brystklemmer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Nipple Vises Brystklemmer er til deg som elsker pirring av brystvortene. Klemmene er justerbare, slik at du kan få akkurat den stimuleringen du liker. Fordelen ved at klemmene kan skrus fast, er at de gir et godt grep om brystvorten. Nipple Vise gir et frekt og rått look, som kan forføre enhver fetist.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fine klemmer
E. - 17. jan. 2015
Veldig gode klemmer som passer for nybegynnere så vel som personer med erfaring innen S&M. Stųrrelsen gjųr det enkelt å få ordentlig tak i brystvorten, og siden de er skrudd fast er det mulig å få dem til å trykke så hardt man vil. Det skal imidlertid bemerkes at siden motsatt platen du skru på ikke er helt festet på plass; i den ene enden er det, men i den andre er det bare festet med en krok (du kan se hva jeg mener på bildet hvis du ser nųye etter). Dette er bra, fordi det lar deg raskt få av klemmene hvis det blir for mye, men det gjųr det også litt vanskeligere å få dem på plass. Bortsett fra det er det ingenting annet å nevne, anbefales!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful