Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator var 1

Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 499,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få dobbelt så mye nytelse med Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator.   Han får nytelse fra de to ringene rundt penisen og pungen, og hun stimuleres av penisen hans og analstimulatoren, som sitter mellom de to ringene. Begge to får altså ekstra mye stimulering når dere bruker den sammen.   Ringen rundt penisen fungerer som en penisring, og gir han en større og fyldigere ereksjon, mens den andre ringen klemmer rundt pungen, hvilket virker veldig stimulerende.   Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator er laget av medisinsk silikon og er derfor svært behagelig å bruke. Hvis dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, får dere en enda bedre opplevelse med produktet.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandElite
Produkt vekt (g)66
Full lengde (cm)15
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)2.5
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12571
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Garantert orgasme
Krydder på livet - 12. jul. 2016
Kjųpte denne som en overraskelse til mannen min og den lever helt klart opp til forventningene mine. Den er verken for stor eller for liten og sitter godt.
0
Fint at den fųlger mannens bevegelser
PP - 14. oct. 2015
Jeg synes det fungerer VELDIG bra at det fųlger mannens bevegelser, i motsetning til mange andre analeker, og så har du hendene fri til andre ting. Den kan også enkelt snus slik at den sitter over penis, så det passer å bruke doggy-style. Da var den store ringen litt i veien, så vi tredde den rundt penis akkurat som den andre. Det fungerte perfekt. Mange lignende produkter på markedet er mer som kuler på rad. Jeg tror de kan vęre en litt overveldende opplevelse hvis du bruker dem i litt hųyt tempo, så jeg prųvde denne, som er jevnere. Den levde opp til forventningene. Personlig synes jeg det gir en bedre opplevelse totalt sett. Jeg har trukket fra en stjerne i forhold til orgasmegarantien fordi den ikke stimulerer så mye, men det var akkurat det jeg gikk for, så jeg ser ikke det som en defekt eller kritikk. Materialet er bra og lett å rengjųre. Alt i alt er jeg superfornųyd.
0
Fantastisk
B.R. - 29. oct. 2014
Fantastisk sexleketųy som gir ekstra glede for begge parter. Analstimulatoren er ikke for stor, så selv en nybegynner kan bruke den. Må vęre litt forsiktig når du legger den på penis og testiklene.
0
Super
Per - 7. sep. 2014
vi har prųvd dette, det er litt vanskelig å få gummiringen rundt testiklene, men når den sitter på plass som den skal er den veldig fin å bruke, kan bare anbefales
0
Elegant og funksjonell
bruker - 12. apr. 2015
Helt stilig, og akkurat passe stor til anale opplevelser. Med litt glidemiddel vil det tykkere hodet trenge inn akkurat passe og uten å gli ut. Likevel er det ikke smertefullt – så etter litt tilvenning kan du til og med bli litt rųffere ;) Med dette produktet vil du garantert oppnå flotte anale orgasmer enten det er med en partner eller alene. På minussiden er stroppen rundt testiklene unųdvendig stor. Den holder seg på plass, men gjųr at litt produkt lekker gjennom. Jeg klarte å lųse dette problemet selv ved å forkorte stroppen med et strikk. Produktet er lett å holde rent. Anbefales på det varmeste til alle som er interessert i analsex :)
0
Overrasket kone
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er genialt. Det er morsomt og enkelt. Kona er fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful