Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Perfect Fit Strap-on seletøy var 1

Fetish Fantasy Perfect Fit Strap-on seletøy

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Slender Silikon Dildo Medium
kr 199,00kr 149,25
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha god komfort og dermed oppnå best mulig nytelse, når du leker frekke strap-on-leker med din partner? Da er Perfect Fit Seletøy et godt valg.

Det er en forbedret utgave av en tidligere modell, så materialet er gjennomtenkt og passformen er helt perfekt. Nå kan du nyte de mange pirrende gleder ved strap-on sex eller pegging, og samtidig unngå at seletøyet er ubehagelig å ha på seg.

Perfect Fit Strap-on seler er enkle å anvende, og med hele fire forskjellige O-ringer er selene kompatible med de fleste dildoer. Det spesielle Luv-Touch materialet føles også ekstra behagelig mot huden.

Seletøyet kan justeres, så det passer til alle størrelser. Det passer til livvidder med en omkrets opp til 173 cm, og til lår med en omkrets på 76 cm.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)109
InkludertO-ringer
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterNei
Omkrets (cm)173
Elastisk omkretsNei
PrimærmaterialeNylon
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15145
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke egnet for sex mellom kvinner
L-word - 6. may. 2020
Selen var altfor stor for en kvinne i gjennomsnittlig stųrrelse. Hun klarte ikke å få den til å holde seg på plass, uansett hvor mye hun prųvde å plassere og justere den til minst mulig stųrrelse. Så vi kunne ikke engang få prųvd den, siden selen svingte bort akkurat da den var på plass. Materialet fųltes fint, men passformen i selen var det viktigste, så komforten i materialet hjalp ikke. Helt ubrukelig kjųp. Dildoen vi kjųpte passet ikke.
0
God pris-kvalitet
W - 4. apr. 2019
Utmerket, sitter godt, lett sele. Benlųkkesųmmene trengte litt forsterkning for å sikre at de ville klare turen. Men ellers fullt funksjonell og fin å bruke. Som ekstrautstyr kommer den med flere ringer og materiale som er lett å vaske.
0
Selen fungerer
Capercaillie - 2. nov. 2018
Komfortabel og velsittende sele som gjųr jobben sin. Holder seg godt under akten og gnir ikke. Passer for folk i alle stųrrelser, og pakken inneholder flere o-ringer, så det er et pluss.
0
Min fųrste strap-on
Fanny - 29. apr. 2018
Dette er den fųrste Strap-on-selen jeg har kjųpt og prųvd. Kvaliteten var god og de utskiftbare o-ringene var nyttige. Dessverre var det ikke det jeg forventet. Etter min mening passet ikke selen så godt på meg, den var for stor, noe som betyr at jeg ikke kan nyte den fullt ut. Bortsett fra at den ikke passer meg, fųles den behagelig mot huden min, uten gnagsår eller lignende. Den er imidlertid ikke sęrlig stabil, så hvis du har en dildo med litt vekt, er det en risiko for at den henger lųst og ikke holder seg stabil.
0
Min fųrste sele
Eira - 4. sep. 2017
Dette er den fųrste selen jeg har prųvd, og jeg kunne ikke vęrt mer fornųyd med den! De forskjellige ringene passer til alle mine dildoer, og den sitter godt. Stroppene er enkle å justere for en god passform, og jeg fųler meg veldig sexy når jeg bruker den. Det eneste er at knappene rundt ringen er veldig tett festet og krever litt styrke for å åpne. Men jeg er sikker på at jeg få taket på det etter hvert ^^
0
Kan ikke brukes
Anonymous - 7. jan. 2022
Jeg kjøpte denne selen fordi den ble annonsert som egnet for større mennesker, men jeg hadde ingen anelse om at den ville falle av selv en person i størrelse 3XL med de minste mulige justeringer! Midjen kan ikke justeres tett nok, så selen sitter ikke tett og dildoen som er festet til den henger dessverre mot tærne. Stroppene som holder O-ringene på plass var også veldig stramme, noe som gjorde det vanskelig å få dildoen på plass. Remmene som går rundt lårene har ikke noe som helst feste, de er bare klemt mellom to metallringer - tanken er visstnok at remmene skal holde seg klemt mellom ringene og at det ikke er nødvendig med egne knapper eller lignende, men i praksis løsner de ved den minste bevegelse med mindre man slår en knute på dem, noe som gjør det mye mer utfordrende å ta av selen. Materialene føltes ikke av høy kvalitet, men det kan jeg tilgi for et produkt i denne prisklassen hvis justeringsmulighetene var som lovet. Slik det er nå, er selen imidlertid helt ubrukelig. Jeg kan ikke anbefale disse til noen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful