Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Sexstol var 1

Fetish Fantasy Sexstol

kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Utforsk en ny type sex med denne sexstolen fra Fetish Fantasy. Sexstolen gir dere mulighet for å eksperimentere med et hav av forskjellige stillinger.

Stolen er svært robust og tåler opptil 136 kilo.

Stolens ramme er laget av holdbart stål, mens setet består av to gjennomsiktige og fleksible bånd i holdbar TPU-plast. Det er lett å gjøre setet rent etter bruk.

Mellomrommet mellom de to fleksible båndene gjør det mulig for ham å trenge dypt inn. Hun behøver bare la rompen glide en smule ned mellom båndene.

Stolen gjør både vagina, anale og orale stillinger mulig, men ser ut som en helt vanlig, moderne stol, og kan derfor stå fremme når dere ikke bruker den.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)2200
Full lengde (cm)61
PrimærmaterialeStål
FargeKlar
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12574
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Verdensklasse
Jorge - 13. jul. 2017
Jeg angrer bare på en ting med stolen, det er at jeg ikke oppdaget den for lenge siden.! Anbefales sterkt.
0
Varmt kjųp
Cille - 8. jan. 2014
Det er en veldig god stol. Behagelig å sitte i. Lar deg justere avhengig av om du ųnsker å bli stimulert i hullet foran eller bak. Det er plass til at kjęresten kan ha en pute under hodet så han ligger komfortabelt når han skal jobbe. Samtidig er det også veldig bra hvis du er nybegynner i forhold til urinsex. Den lar deg slappe av og åpne opp. Den mangler tydeligvis litt beskyttelse for bena, så den ikke lager for mye lyd på gulvet eller skraper når du skal reise deg opp. Den har også et annet minus. Og det er at den er vanskelig å montere. Det medfųlger instruksjoner for hvilke stenger som passer i de forskjellige hullene, så det tar tid å montere den.
0
Det er en kjempefin "stol" som vi er fornųyd med.
Paul - 13. sep. 2013
Det er en kjempefin "stol" som vi er fornųyd med. Du sitter veldig godt og komfortabelt på den, og avstanden mellom de to lamellene er utmerket. Hodehųyden kan justeres med en pute slik at trykket mot ansiktet blir det som ųnskes. Stolen er god hvis du har problemer med å sitte på huk for å få anal stimulering. Ųnsker du en enda mer komfortabel sittestilling kan stolen plasseres på en madrass eller lav seng, slik at benhųyden blir som en stol. Stolen er lett å demontere og gjemme vekk og kan også brukes til urinsex. Et veldig godt alternativ til å lage en selv. Paul
0
Kan absolutt anbefales.
Tina & Flemming - 15. aug. 2013
OH BOY... 700 kr for et par jernrųr og noen plastlister, de må ha fått heteslag på Sinful, men vi lot oss rive med og tenkte at vi skulle slå hęla i taket. Produktet er fantastisk etter at vi testet den. Montering av produktet tar ca. 15 min og kunne vęrt bedre - vęr obs på at det er muttere for å montere stolen, man MÅ vęre obs på disse under bruk - de er litt skarpe og bųr beskyttes med plasthetter. Ved montering anbefales det å bruke en pipenųkkel for å feste stolen riktig. Andre mangler ved stolen er at den mangler gummi "fųtter", det er hull til noe i rammen men det er ingen "fųtter" eller gummiplugger. Men å bruke stolen på et flisgulv kan fort bli bråkete. så plasser noen "filtputer" på gulvet... Disse er også litt "rotete" hvis du bruker stolen til massasje og/eller i våte leker, da de må skiftes etter bruk. Når det er sagt, kan stolen brukes på utrolig mange måter – det kuleste er at kvinnen sitter på stolen og mannen ligger under. Kvinnen kan sitte helt avslappet (og ikke som i vanlig kjųrestilling) og gi litt etter. Ettersom hun er helt avslappet og åpner seg naturlig, kan man strekke seg dypt inn – og på en måte som gjųr at det bare er én ting å si: den må prųves. OBS, bare vęr oppmerksom på at du når punkter hos kvinnen som ikke oppnås på noen annen måte, og at hun godt kan bli så sterk at hun sprayer - så kjųp et lakklaken eller det perfekte Body Slide Erotic Massage Sheet Lacquer kan også kjųpes her på siden! Stolen er så god å bruke at hun finner den fram selv, eller sitter klar med underdelen trykket godt inn i setet og sier - kom igjen kjęre... stolen er et 100% godt kjųp.
0
Sex stol
Ann - 19. aug. 2018
En fin stol som liver opp sexlivet vårt. Du sitter stųdig og sikkert på den fordi stolen er stabil og plastsetet er mykt og behagelig. Du bųr imidlertid ha et godt underlag, ellers kan stolen skli. Det er kun ens fantasi som setter grenser for hva man kan bruke stolen til Vi anbefaler det virkelig til andre par
0
Helt fantastisk!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et flott produkt på alle måter, spesielt når du vil gi en kvinne en god munnfull, greiene sprer seg vakkert direkte på ansiktet ditt og den beste ansiktsknullingen er garantert ... denne ga min ektefelle en øyeblikkelig enorm orgasme og skled vakkert over hele ansiktet mitt ... Selv har jeg ikke vært så kåt på lenge som jeg er nå ved hjelp av den stolen. En varm (og fuktig) anbefaling til alle...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Sexstol
Anonymous - 9. dec. 2021
Vanskelig å montere på grunn av kvalitets-/størrelsestoleranser. Prisen er høy i forhold til kvaliteten. Fikseringsskruer som ikke er gjenget og river monteringsbrakettene ut av plass (porøst materiale/dårlig kvalitet). Stolen holder nå sammen uten skruene, kanskje. Fungerer likevel etter hensikten
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dårlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Ingen stabilitet, ikke særlig elastisk
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Solid produkt, men ikke elastisk nok
Anonymous - 13. mar. 2024
Her har vi et møbel som er av god kvalitet og enkelt å montere. Høyden er umiddelbart god for de fleste. Stolen egner seg spesielt godt til ansiktssitting, men så snart man skal bevege seg, begynner den å halte. Selve "selene" er av plast og gir ikke særlig mye etter. Hvis disse hadde vært laget av elastikk, ville det sannsynligvis gitt en bedre "spretteffekt", noe som ville gjort det mindre belastende for kvinnens og/eller mannens ben.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful