Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du og din partner lyst til å utforske hverandre med pirrende elektrosex, så er kanskje Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand perfekt til dere.

Elektrostaven kan brukes overalt på kroppen for å gi deilige støt. De elektriske impulsene gjør deg ekstra sensitiv og opphisset, og dere vil få en intensiv sexopplevelse. Bruk staven på deg selv, eller dominer din partner med de pirrende støtene.

Staven har 9 forskjellige intensitetsnivåer, som varierer fra helt milde til litt kraftige elektriske støt. Det følger også med tre forskjellige hoder: et rundt og glatt, et med en liten kule, mens det tredje har små knopper.

Fantasy Wand er 19 cm lang og batteridrevet, som gjør den enkel å håndtere. Den har et LED-display og er brukervennlig i betjeningen. Den må ikke brukes i vann.

Ved rengjøring tørkes staves med en fuktig klut og sprayes med en sexleketøysrengjøring. Den kan også med fordel benyttes sammen med en gel til elektrosexleketøy for å få en enda bedre opplevelse, og den blir glatt og deilig mot huden.

OBS: Vær oppmerksom på at staven kun virker når det dannes et kretsløp. F.eks. hvis du holder staven i din ene hånd og berører din partner med den, skal dermed også din andre hånd også ha kontakt til din partner, før staven kan avgi støt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
funksjonell elektrisk leke
Anonymous - 2. dec. 2017
selv om produktet så ganske plastisk og spinkelt ut på bildet, er det i virkeligheten slitesterkt og føles solid i hånden. det tok litt tid å venne seg til det, men det viste seg ikke å være vanskelig. selv om instruksjonene forbyr å bruke den i nærheten av piercinger, føltes det veldig behagelig når den elektriske strømmen gikk gjennom brystvorten gjennom metallhuset. et veldig bra og funksjonelt produkt, pluss at intensiteten på strømmen kan justeres!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful