Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit var 1

Oversikt

Om dere enten er nybegynnere innenfor elektrostiimuli eller har eksperimentert med det tidligere, er Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit et opplagt valg for alle som vil oppleve deilige støt.

Settet inneholder både elektroputer, brystklemmer, dildoprobe, blindfold og et kyskhetsbelte til han, og alle delene kan kobles til fjernkontrollen som følger med i pakken. Dermed vil delene avgi deilige og pirrende elektriske impulser. 

Hvis dere er nybegynnere, kan det anbefales at dere starter med elektroputene, og dermed eksperimentere videre med klemmene, kyskhetsbeltet og til sist proben, for å gradvis lære produktene og deres effekt å kjenne. Bruk binn for øynene for å bli enda mer oppmerksom på sensasjonene fra leken. 

Elektroputene er selvklebende, og kan brukes flere ganger. Dere kan også bruke dem til generell muskelavslappende stimulasjon. Fjernkontrollen er utstyrt med programmer som er spesielt designet for de forskjellige kroppsdelene.

Fest elektrodene der hvor dere ønsker å bli stimulert, og prøv dere frem med over 100 kombinasjonsmuligheter fra fjernkontrollen. Impulsene kan innstilles helt fra mild til svært intens stimuli.

Etter 15 minutters bruk, slår fjernkontrollen seg av automatisk, så dere ikke bli overstimulerte.

Deluxe Shock Therapy settet kommer i en fin reisekoffert, så den er enkel å ta med seg på ferien. Det følger med et blindfold, som kan tilføre leken en ekstra pirrende dimensjon.

Sørg for å lese brukermanualen godt før dere tar utstyret i bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Å ja..
Lilith - 22. aug. 2017
Nyttig oppbevaringspose, enkel å bruke og god med ulike funksjoner og mulighet for sakte å ųke styrken. Litt skuffet over kvaliteten på klemmene, men resten av produktene var av god kvalitet. Jeg var litt bekymret for at stųtene skulle bli for milde, men det går an å trappe opp styrken ganske mye.
0
Blandede følelser
Anonymous - 11. may. 2022
La oss være ærlige. For denne prisen trenger du ikke forvente topp kvalitet, og du får det ikke. 'Brystvorteklemmene' går i stykker spontant, 'penisholderen' passer til en veldig liten kroppsdel (og jeg er ikke engang 'storbeint' ennå). Imidlertid er rumpepluggen og putene og selve enheten av god kvalitet. Jeg vil si 'all verdi for pengene', og en enhet med en rumpeplugg og et sett med pads er fortsatt ikke overpriset. Det er bare synd at de to andre delene blir en del av en allerede altfor stor "søppelhaug".
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Reisesett
Anonymous - 2. mar. 2023
Litt vanskelig å finne riktig styrke
Maskinoversettelse fra sinful.se

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful