TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit var 1

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Om dere enten er nybegynnere innenfor elektrostiimuli eller har eksperimentert med det tidligere, er Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit et opplagt valg for alle som vil oppleve deilige støt.

Settet inneholder både elektroputer, brystklemmer, dildoprobe, blindfold og et kyskhetsbelte til han, og alle delene kan kobles til fjernkontrollen som følger med i pakken. Dermed vil delene avgi deilige og pirrende elektriske impulser. 

Hvis dere er nybegynnere, kan det anbefales at dere starter med elektroputene, og dermed eksperimentere videre med klemmene, kyskhetsbeltet og til sist proben, for å gradvis lære produktene og deres effekt å kjenne. Bruk binn for øynene for å bli enda mer oppmerksom på sensasjonene fra leken. 

Elektroputene er selvklebende, og kan brukes flere ganger. Dere kan også bruke dem til generell muskelavslappende stimulasjon. Fjernkontrollen er utstyrt med programmer som er spesielt designet for de forskjellige kroppsdelene.

Fest elektrodene der hvor dere ønsker å bli stimulert, og prøv dere frem med over 100 kombinasjonsmuligheter fra fjernkontrollen. Impulsene kan innstilles helt fra mild til svært intens stimuli.

Etter 15 minutters bruk, slår fjernkontrollen seg av automatisk, så dere ikke bli overstimulerte.

Deluxe Shock Therapy settet kommer i en fin reisekoffert, så den er enkel å ta med seg på ferien. Det følger med et blindfold, som kan tilføre leken en ekstra pirrende dimensjon.

Sørg for å lese brukermanualen godt før dere tar utstyret i bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Å ja..
Nyttig oppbevaringspose, enkel å bruke og god med ulike funksjoner og mulighet for sakte å ųke styrken. Litt skuffet over kvaliteten på klemmene, men resten av ... Les mer
Lilith - 22. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful